Hasznos videós iPhone X kezelési útmutatót tett elérhetővé az Apple

HusztiD 2017.11.06. 08:55 Apple, iPhone, Videók 0 db 3 320

iphone-x-guided-tour

Aki valaha is használt egy iPhone-t, az tudja, hogy milyen könnyű kezelni. Az iPhone X bemutatásával az Apple teljesen átgondolta a telefon kezelési felületét. A Home gomb eltűnésének köszönhetően számos új gesztust kell megtanulniuk a felhasználóknak, melyről egy nagyszerű videót adott ki az Apple.

Ha valaki korábban nézett különféle videókat az iPhone X-ről, az kapásból tudja, hogy hogyan kell használni az új csúcsmodellt. Mi több, aki keveset látott róla, annak sem lehet nehéz elsajátítania, hiszen az Apple ezúttal is próbált az egyszerűségre törekedni. Mindenesetre a biztonság kedvéért kiadtak egy több, mint 4 perces videót arról, hogy mit hogyan érhetünk el az új gesztusoknak köszönhetően. Igazából mindenkinek ajánlott megnézni, hiszen mindig akadhat egy-két olyan funkció, melyről nem árt tudni.

Na kinek hogy tetszik az új iPhone X? Mennyire könnyen tanultátok meg elsajátítani az új gesztusokat?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!