Még a bírónő sem hisz benne, hogy véget ér az Apple és Samsung pere, mire nyugdíjba megy

HusztiD 2017.11.03. 11:56 Apple, Egyéb 0 db 165

Men pose with Samsung Galaxy S3 and iPhone 4 smartphones in photo illustration in Zenica

Az Apple és a Samsung pereskedése még 2012 augusztusában vette kezdetét, de a folytonos fellebbezések miatt azóta is egy véget nem érő tárgyalássorozatnak látszik. Erre legjobb példa a felsőbb bíróság bírónőjének, Lucy Kohnak a legutóbbi kijelentése, mely alapján reméli, hogy még nyugdíjba vonulása előtt véget ér a két óriás csatája.

Mindez annak apropóján jött szóba, hogy a bírónő kitűzte a következő tárgyalásmaraton időpontját, ami jövő május 14-én veszi kezdetét és öt napon át fog tartani. Lucy leszögezte, hogy nem szeretne újabb információkat kapni, ugyanis az végeláthatatlan ideig húzná el a tárgyalásokat. Nem kell messze menni, hiszen volt erre példa az elmúlt évek folyamán, így nem hiába tart már több, mint fél évtizede a pereskedés, ugyanis a feleknek mindig sikerül újabb bizonyítékot előkeríteniük, ami által lényegében újra elejétől kell venniük az egész ügyet.

A Samsung első fokon egymilliárd dolláros kártérítés megfizetésére volt jogosult, de nyilván nem értettek egyet a döntéssel, így fellebbeztek. A következő fokon már csak 339 millió dollár megfizetésére kötelezték a koreai vállalatot, de azóta is sikerül látványosan elhúzniuk a pereskedést. Hogy a következő tárgyalásnak mi lesz a végkimenetele, az nyilván még kérdéses, de bízzunk benne, hogy most már tényleg sikerül pontot tenni a két rivális öt éve húzódó vitájára.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!