Az iPhone X-nek köszönhetően döntött újabb rekordot az AAPL

HusztiD 2017.11.01. 14:55 Apple, iPhone 0 db 184

apple-earnings-q2-2017-aapl

Új rekordot ért el az Apple részvényértéke, az AAPL, hiszen magyar idő szerint tegnap késő délután 169,04 dollárral zárták a napot, amivel a vállalat értéke 873 milliárd dollárra volt tehető. Mi több, az utóbbi napokban látványosan megindult fölfelé az AAPL, mióta az almások előrendelhetővé tették az iPhone X-et.

Sajnos az iPhone 8 modellek piacra dobásakor nem volt mindez elmondható, hiszen akkor folyamatosan csökkent az AAPL értéke, majd kicsit nőtt. Szeptember 25-én volt a mélypont, hiszen ekkor 150,55 dollárra esett le az érték, míg október 17-re már 160,47-re tornászta fel magát. Amióta előrendelhető az iPhone X, azóta gyarapszik tovább a vállalat részvényértéke.

Most péntektől lesz a hivatalos megjelenés, így nem kizárt, hogy napokon belül újabb rekordot dönt az Apple, amivel már jóval 170 dollár fölé mehetnek. Ha pedig Tim és csapatának sikerül továbbra is tartaniuk ezt az értéket, akkor csak egy kis löket fog kelleni, hogy az Apple elérje az egy trillió dolláros vállalat elismerése címet, bár ez idén valószínűleg nem fog bekövetkezni.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!