Mennyivel jobb az iPhone 8 Plus kamerája, mint a 7 Pluszé?

HusztiD 2017.10.27. 17:25 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 1 db 2 045

cnetcompar

Egy-egy új iPhone megjelenésekor sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon megéri-e váltani az újabb modellre? Az utóbbi két generációban az Apple-nek sikerült igazán gyors telefonokat piacra dobniuk, így aki erre utazna, annak nem igazán érné meg a csere, hiszen az A10 Fusion processzorban bőven akadnak lehetőségek. Na de mi a helyzet a kamerával?

Ez már egy sokkal kényesebb kérdés, de az almások évről évre fejlesztik a szenzorokat, így minden évben eggyel jobb kamerával szerelt telefont kapunk. A CNET egyik szerkesztője, Patrick Holland kezébe vette az iPhone 7 Plus és 8 Plus telefonjait, majd körbejárta San Franciscót, hogy alaposan letesztelje különféle fényviszonyok mellett, hogy melyik teljesít jobban. Ahogyan várható volt, az új telefon lényegesen jobb és szebb képeket készít, azonban az iPhone 7 Plusznak sincs miért szégyenkeznie.

A videóban láthatjuk, hogy az új telefonon sokkal több részlet jelenik meg, valamint alacsony fényviszonyok mellett szintén jobb, kevésbé zajos felvételeket készít. A portré mód is hasonló, azonban az új telefonnál elérhetőek a színpadi megvilágítások, ami egy teljesen jó dolog – főleg akkor, ha kiváló fényviszonyok mellett fényképezünk, hiszen alacsonyabb viszonyok mellett eléggé érdekesen sikerülnek a képeink.

Megéri váltani? Ez egy olyan szubjektív dolog, amit mindenkinek magának kell eldöntenie. Az iPhone 8 Plus kamerája jobb, ez nem vitás, viszont aki már rendelkezik egy hetes modellel, annak nem biztos, hogy megéri váltania. Aki viszont most szeretne telefont vásárolni, igazából annak lehet érdemes elgondolkodnia, hogy melyik készüléket választja az ár függvényében.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2017.10.28. 19:25

    Ha kicsit drágább lenne megérné, de így?

Szólj hozzá Te is!