Örülhet az Apple, ha idén fele annyi iPhone X-et tudnak legyártani, mint tervezték

HusztiD 2017.10.26. 15:55 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 253

space-gray-silver-iphone-x-800x370

Ahogy közeledünk az év végéhez, úgy olvashatunk egyre rosszabb híreket az iPhone X kapcsán. Ezúttal a jól ismert ázsiai oldal, a Nikkei számolt be arról, hogy nagyon siralmasan halad az iPhone X gyártása. Mint tudjuk, a november 3-i rajtra eredetileg 10-12 millió telefont saccoltak első körben, de nem olyan régen megtudhattuk, hogy örülhetünk, ha 2-3 millió telefonnal képesek lesznek előállni a kaliforniaiak.

Korábban úgy volt, hogy az Apple nagyjából 35-40 millió iPhone X-et lesz képes az idei év folyamán legyártatni. Nos, a legújabb infók ennél kicsit nagyobb aggodalomra adnak okot, ugyanis örülhet a kaliforniai vállalat, ha 20 milliót sikerül legörgettetniük a futószalagról. Mégis mi okozza a problémát? A mostani beszámoló a TrueDepth előlapi kamerát emeli ki, hiszen az Apple partnerei számára igencsak feladja a rendszert az új előlapi kamerarendszer. Egyszerűen képtelenek a megfelelő ütemben legyártani a komponenseket, emiatt az összeszerelési folyamat szintén csúszik.

Nem olyan régen voltak olyan infók, hogy az idei év végére összeszedi magát az Apple, de a Nikkei mostani információi sajnos ellent mondanak mindennek. Ettől függetlenül reméljük, hogy sikerült az almásoknak mihamarabb megoldást találniuk a problémákra, hiszen biztosan nagy kereslet mutatkozik majd az idei csúcsmodell iránt, amit szinte lehetetlen lesz kielégíteniük.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Atti - 2017.10.27. 21:28

    De bejött a jòslat!

  2. nincsnév - 2017.10.30. 07:03

    Hát van aki csak fél évet fogja használni az X-et,
    mielőtt megjelenik az új mobil.
    És jövöre már csak X mobilok lesznek?
    Ha logikusan nézem úgy kellene lennie.
    2-3 millió az kevés.Mire megérkezik Europába jönnek az új modellek.Nem?

Szólj hozzá Te is!