Így készíthetsz nagyszerű portré képeket az Apple szerint

HusztiD 2017.10.25. 09:55 iPhone, Videók 2 db 274

maxresdefault (1)

Az Apple még az iOS 10.1-gyes rendszerben mutatta be legelsőnek a portré módot, amely az iPhone 7 Plus készülékek egyik legjobb funkciója volt. Egy évvel később piacra dobták az iPhone 8 Pluszt, s vele együtt hamarosan az iPhone X-et, amelyek új szintet léptek, hiszen itt már különféle stúdióeffekteket pakolhatunk a portré képeinkre.

Ennek kapcsán adott ki újabb videót a kaliforniai vállalat, melyekben pár lépésben mutatják be, hogyan készíthetünk remek felvételeket az új portré módok segítségével. Ahogyan a szériából megszokhattuk, pár másodperc alatt demonstrálják, hogy miként tehetjük még nagyszerűbbé a képeinket. Elsőben annak a folyamatát láthatjuk, hogy hogyan hozhatunk létre ilyen felvételek, míg a másodikban azt, hogy a meglévő képekre miként vihetjük fel az effekteket.

Az új portré funkció jelenleg még béta állapotban van, s remélhetően hamarosan tovább csiszolják az almások, hogy valamelyest még kiforrottabb legyen saját megoldásuk.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Bigyo - 2017.10.25. 11:20

    Kár jogy a korabbi keszulekkel ezt nem tudjuk megcsonalni

  2. g - 2017.10.25. 20:25

    Veszel egy Huawei p9-et 30ezerért és megoldódott a problémád.
    4-5 éves model erről koppintotta az iPhone is:)

Szólj hozzá Te is!