Tim megerősítette egy új Mac Mini érkezését

HusztiD 2017.10.24. 13:55 Mac, Tim Cook 0 db 539

mac-mini-2014-gallery1

Az Apple legutoljára három éve frissítette a Mac Mini vonalat, azóta pedig nagy csönd veszi körül a masinát. Az almás felhasználók évek óta várnak egy újabb kiadásra, ami eddig még nem következett be. MacBook és iMac frissítést minden évben kapunk, de ezzel együtt minden alkalommal csalódnak azok, kik egy új Minire várnának.

A MacRumors csapata hozzájutott egy levelezéshez, amit egy rajongó továbbított számukra, aki egyenesen Tim Cook-nak írt. Szerencséje volt főhősünknek, ugyanis a vállalat vezérigazgatója röviden válaszolt számára. Tim elsőnek elmondta, hogy a vállalaton belül nagyon szeretik a Mac Minit, de jelenleg semmilyen konkrét információt nem oszthat meg. Azt viszont megerősítette, hogy a jövőben fontos szerepet fog játszani az Apple kínálatában a Mac Mini.

Ez amolyan igen is meg, nem is válasz. Lényegében Tim megerősítette, hogy lesz új Mini vonal, azonban azt nem, hogy mikorra várható annak a frissítése. Legyünk türelemmel, hiszen hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy az Apple jövőre sokkal kompatibilisebb Mac-eket dob piacra, hiszen ezúttal hallgatnak a felhasználói visszajelzésekre. Reméljük, hogy ezzel a lendülettel kiadnak egy 2018-as Mac Mini frissítést egyaránt az átlagfelhasználók nagy örömére.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!