Komoly problémák adódtak a Pixel 2 OLED kijelzőivel

HusztiD 2017.10.24. 15:55 Egyéb 0 db 266

Pixel-2-780x412

Egy-egy új okostelefon megjelenésekor mindig adódik egy új hiba, melyre a média azonnal felkapja a fejét. Nincs ez másképp a Google-nél sem, ugyanis a legújabb okostelefonjaik, a Pixel 2 modellek komoly problémákkal küzdhetnek. S ezzel együtt úgy tűnik, hogy nem az Apple az egyedüli olyan gyártó, kiknek gondjuk akadt az OLED kijelzőkkel.

Több szerencsés már javában nyúzza az új Pixel 2 telefonját, azonban páran érdekes dologról számoltak be. Pár nap használat után úgymond beég a telefon kijelzőjének egy része, ergo semmit sem lehet rajta látni. Pontos infókat egyelőre nem tudni, hogy mi okozza a problémát, de a Google állítólag minden kapacitását arra szenteli, hogy kivizsgálják a hibát, hiszen nem szeretnék, ha ez szélesebb körben elterjedne.

Jelenleg még nem nagyon kapta fel a média a hibát lévén, hogy kevés felhasználó számolt be róla, de az biztos, hogy ha az Apple-nél jelentkezne ilyen, akkor már a világ legeldugottabb helye is ettől visszhangzana. Mindenesetre kíváncsian várjuk a későbbi közleményt, hogy mégis mi okozza a problémát az OLED kijelzőknél, valamint azt egyaránt, hogy több készüléket érint-e a probléma, vagy csak egy kisebb mennyiséget.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!