Megfelezte az iPhone 8 modellek gyártását az Apple

HusztiD 2017.10.20. 17:25 iPhone, Pletykák 0 db 458

iphone8colors

A tajvani Economic Daily News az ellátási láncból származó információkra hivatkozik, melyek alapján az Apple 50 százalékkal csökkenti az iPhone 8 és 8 Plus berendeléseit. A hír érdekessége, hogy az almások már leadták rendelésüket a partnereiknél, így novemberre és decemberre fele annyi nyolcas modellt rendeltek be, mint az ezt megelőző hónapokban.

Ez pedig egy eléggé érdekes hír, ugyanis ha azt nézzük, akkor a megjelenést követő másfél hónap után felezte a kaliforniai vállalat a rendeléseket. Erre korábban nem volt példa, de természetesen a mostani esetben az új csúcsmodell, az iPhone X játszik szerepet. Szakemberek szerint az iPhone X árnyékában nehéz labdába rúgniuk a nyolcas modelleknek, hiszen azok nem igazán hoztak jelentős változásokat a hetesekhez képest, így többen a jubileumi modellre csapnak le, amiért képesek akár a prémiumárat is megfizetni.

Ebből kiindulva reméljük, hogy a kieső kapacitás az iPhone X gyártására áll át, így lehetőleg minél kevesebbet kell majd rá várni, de erre egyelőre semmilyen garancia nincs.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!