A Huawei hamarosan beelőzi az Apple-t

HusztiD 2017.10.20. 10:25 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 501

huawei_mate_10_pro_4

Az IDC szakemberei szerint a Huawei hamarosan átveszi az Apple pozícióját az okostelefonok piacán. A hozzáértők számításai alapján a kínai gyártó egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, amivel akár az idei év hátralévő részében, vagy legkésőbb jövőre átveszik az Apple második pozícióját a piac ezen szegmensén.

A kínai gyártó nem olyan régen mutatta be a Mate 10 okostelefonját, ami az ígéreteik alapján sokkal jobb, mint az iPhone. Különösen a benne rejlő Kirin 970-es chipet dicsérik nagyon, ami mellett még az Apple A11-es Bionic processzora sem rúghat labdába a Huawei állítása alapján – mondjuk a tesztekre azért kíváncsiak leszünk, nem csak az ígéretekre.

Az Apple globális megosztásait vizsgálva jelenleg a második legnagyobb gyártó. Az IDC szerint az Apple legnagyobb kihívója ezentúl nem a Samsung lesz, hanem a Huawei, hiszen az utóbbi időben egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendeznek. Mondjuk érdekes lesz majd az eladásokat is nézni, hiszen nem biztos, hogy az iPhone X megjelenése után labdába tud rúgni a Huawei.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2017.10.21. 23:48

    Igazából nem az a fontos, hogy mennyi telefont ad el egy gyártó, hanem hogy mennyi profitot termel. Ki nem szarja le, hogy dupla annyi telefont ad el a hüvely ha a profitja az összes gyártóknak nincs annyi együtt véve,mint az apple-é egymagában.

Szólj hozzá Te is!