KGI: Kétéves lemaradásban vannak az Androidos telefonok az iPhone X-hez képest

HusztiD 2017.10.03. 11:56 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 470

iphonex

A KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott meglátásairól, s pár újabb érdekes dolgot osztott meg a hamarosan megjelenő iPhone X-ről. Mielőtt belemennénk az elemző állításaiba, fontos megjegyezni, hogy ez most egy olyan érzékeny topikot érint, amiben nem fog mindenki egyetérteni. Tartsuk tiszteletben a szakértő és vele együtt magunk és mások véleményét.

Kuo hetekkel ezelőtt még úgy számolt, hogy az Apple nagyjából 40-45 millió iPhone X-et gyárt le és ad el az idei év folyamán. Sajnos legújabb számításai nem ennyire derűsek, hiszen jelenleg már 30-35 millióval számolt. Ez azt jelenti, hogy iszonyatosan sokat kell várniuk az előrendelőknek. A késésért legfőképp az új előlapi True Depth kamerarendszer felel, hiszen alaposan feladja a leckét az Apple partnerei számára.

Ha már True Depth, akkor a szaki egy nagyon érdekes dolgot osztott meg róla. Szerinte az Apple annyira jól eltalálta ezt a technológiát, hogy a konkurens doridos gyártók a közelébe nem érnek az elkövetkezendő 1,5-2,5 évben. Nagyjából hasonló ez, mint amikor az első iPhone megjelent, hiszen akkor tényleg nem értek az Apple nyomába a riválisok. És ez lesz az iPhone X sikerének a  titka, hiszen ez nem csak a korábbi iPhone tulajokat, hanem az Androidos felhasználókat is vonzani fogja.

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Természetesen bármit lehet mondani ellenvetésként, de a lényegen nem változtat. Igen, korábban is lehetett volna OLED kijelző az iPhone-okban, vagy akár vezeték nélküli töltés, de az Apple mégis most vezette be ezeket. Ne feledjük, hogy az almások azt vallják, hogy sosem az elsők akarnak lenni valamiben, hanem a legjobbak. Bemutatkozhattak volna korábban az alábbi technológiák, mint a rivális gyártóknál, de az biztos, hogy nem lennének annyira kiforrottak vele, mint mondjuk most.

Az új True Depth kamerarendszer pedig meglehetősen feladja a leckét még az Apple-nek is, nem hogy a konkurensek számára egyaránt a jövőben. Ezek után arra leszünk kíváncsiak, hogy milyen lesz a való életben a kaliforniaiak új csúcskészüléke, valamint mennyire lesz életképes az új hitelesítési eljárás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!