Február-márciusig ne igazán számítsunk az iPhone X-re

HusztiD 2017.10.02. 15:55 iPhone 6 hozzászólás 1 161

iphone-x1

Mióta hivatalosan bejelentette az iPhone X-et az Apple, azóta várjuk egyre inkább, hiszen a hivatalos megjelenése november 3-a lesz. Nem olyan rég számos elemzésről olvashattunk, melyek szerint minimális mennyiséggel áll elő az Apple, hiszen gyártási nehézségekbe ütköztek a partnereik az új előlapi kamerarendszer és az OLED kijelző kapcsán.

Az USA Today nem olyan régen összeszedte, hogy hogyan látják az elemzők a helyzetet a csúcskészülék körül. Sajnos mindenki úgy hiszi, hogy hosszú heteket kell rá várni. Itt van például a jól ismerte Gene Munster, aki szerint leghamarabb januárban lehet készletről rendelni az iPhone X-et az Apple-től.

Nem hangzik túl jól a szakember jóslata, azonban van, aki ennél tovább ment. A tech világban szintén jártas Tim Bajarin számításai alapján a megjelenést követő 3-4 hónap folyamán senki se számítson arra, hogy készletről vásárolhat a telefonból. Szerinte február, de inkább március lehet az az időszak, amikortól nyugodt szívvel rendelhetünk az Appe-től.

space-gray-silver-iphone-x-800x370

Korábbi elemzések szerin nagyjából 10-12 millió telefonnal állhat elő a novemberi rajtra az Apple, azonban ezt nagyjából az első két órában elkapkodják majd az előrendelők. Ez nagyon minimális mennyiség már csak akkor is, ha azt nézzük, hogy hamarosan itt a karácsony. Az év utolsó negyedéveiben az Apple nagyjából 70-75 milliót telefont ad el, így ha ezekhez a számokhoz viszonyítunk, akkor láthatjuk, hogy mekkora eltérés mutatkozik.

Illetve az elemzők azt szintén megjegyezték, hogy sokan kivárják, mire megjelenik az iPhone X. Többek számára elég lehet az iPhone 8, azonban az első tesztek és beszámolók után változhat az emberek véleménye, így ezzel a réteggel szintén érdemes számolnia az almásoknak.

Hogy nálunk Magyarországon mi lesz a helyzet, azt nehéz megtippelni. Feltehetően hazánkba nagyon minimális készlet érkezik, akárcsak az előző években, így igazán nehéz lesz rá időben előrendelni. Aki iPhone X-et tervez, az bizony kénytelen lesz várni, hiszen biztosan nem mi leszünk az Apple fő prioritása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

  1. Jovi - 2017.10.02. 16:29

    Francért mutatja be az X-et ha nem is lehet venni, idiota Apple

  2. Atti - 2017.10.02. 16:35

    Vàrjuk ki a vègèt…

  3. Atti - 2017.10.02. 16:35

    Ezek csak főleg okoskodàsok.

  4. Nikix - 2017.10.02. 20:51

    Minden évben ez van……….

  5. Bigyo - 2017.10.02. 23:48

    Ha csak márciusban tudom megvenni, akkor is tudok addig varni. Nekem nem surgos.

  6. Joe55 - 2017.10.03. 18:31

    Pontosan! Miért mutatják be ha képtelenek legyártani. Én még azt is el tudom képzelni, hogy folyamatban van a fejlesztése. És ha nagy nehezen beszerzek egyet jöhet a küzdelem a gyerekbetegségeivel. Kezd elmenni a kedvem az X-től

Szólj hozzá Te is!