Iszonyatosan büntet az iPhone 8; kevés iPhone X-el áll rajtnak az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2017.09.30. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 276

Nagyon sok hírünk volt az elmúlt napok folyamán, melyek zöme főként az iPhone 8 modellekről szóltak. Ahogy megszokhattátok, ismételten összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

iphone-se-x-concept-01

Megtörtént a trónfosztás, az iPhone 8 Plus rendelkezik a legjobb okostelefon kamerával

Előző hét pénteken megjelentek az iPhone 8 modellek az első körös országokban. Ennek kapcsán a DxOMark gyorsan letesztelte az Apple új telefonjait, majd szokásos módon rangsorolták őket. Tudni kell, hogy a DxOMark az okostelefonok kamerájának tesztelésére  szakosodott. Minden új okostelefon megjelenésekor górcső alá vetik az aktuális modelleket, amiket később leosztályoznak és rangsorolnak.

iphone-8-camera

Bővebben itt.

Az új True Depth kamerarendszer miatt kell hosszas heteket várnunk az iPhone X-re

Az Apple két hete jelentette be a közelgő csúcsmodelljét, az iPhone X-et, de ezt hetekkel megelőzően érkeztek olyan pletykák, melyek azt állították, hogy az új telefon bizony csúszni fog. A szeptember 12-i eventen mindez beigazolódni látszott, ugyanis az iPhone 8 modelleket már szeptember 22-től elkezdték értékesíteni, míg a jubileumi telefonra leghamarabb november 3-án kerül csak sor.

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Bővebben itt.

Teljesítményben nem csak a Note 8-at, de a 13-as MacBook Prót is alaposan megszorongatja az iPhone 8

Napokkal ezelőtt olvashattunk egy gyors Geekbench tesztről, melyből kiderült, hogy még a 13 colos MacBook Prót is veri az iPhone 8. Ezúttal a Tom’s Guide készített egy remek összehasonlítást, amiből nem csak az derült ki, hogy a Note 8-nál is sokkal gyorsabb az Apple új készüléke, de még a Core i5 processzorral szerelt 13 colos MacBook Prót szintén maga mögé utasítja. Nem hiába, a szakik úgy emlegetik, hogy az iPhone 8 már-már egy szinten van egy MacBook Pro teljesítményével.

apple-iphone-x-2017-iphone-8_5

Bővebben itt.

Nagyobb aksi ellenére kevésbé energiatakarékos az iPhone X

Amikor az Apple bejelentette az iPhone X-et, akkor az üzemideje kapcsán megjegyezték, hogy két órával tovább bírja majd, mint egy iPhone 7. Igen ám, de arról nem tettek említést, hogy pontosan mekkora akkumulátor lesz benne. Mi felhasználók pedig joggal hihetjük, hogy kisebb fogyasztású lesz az új telefon, köszönhetően az OLED kijelzőnek.

iphone-x-power

Bővebben itt.

Az Apple-nek közel 50 millió iPhone X-et kellene leszállítania az idei évben

Az Apple szeptember 12-én tartotta meg a szokásos évi iPhone eseményét, ahol nem csak a nyolcas modellek, de a jubileumi kiadás, az iPhone X egyaránt bemutatkozott. Mint ekkor kiderült, a nyolcas telefonok szeptember folyamán megjelentek, viszont a csúcsmodellre november elejéig kell várni, hiszen hivatalosan csak harmadikán kezdődik meg a csúcskészülék értékesítése.

iphone-x-edge-to-edge

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében láthattunk egy remek videót arról a 8 dologról, amit szeretni fogunk az iPhone 8-ban, majd azt is megcsodálhattuk, hogy mennyire bírja a stressz tesztet az iPhone 8. Természetesen az új telefonokat az iFixit csapata egyből szétkapta, majd megtekinthettük a legújabb drónfelvételt az Apple Parkról. Nem utolsó sorban pedig az szintén kiderült, hogy kemény fából faragták az iPhone 8-at.

apple-park

A hét második felében jött a hír, mely szerint mostantól 150 MB az App Store mobilnetes letöltési limitje, majd az Apple is beszámolt, hogy már dolgozik az iPhone 8-at érintő problémákon. Láthattunk egy remek iPhone X beütésű iPhone SE koncepciót, ami után nem sokkal a Super Mario Run is félárasodott. Végezetül megtudtuk, hogy egy új 6 colos iPhone-on mesterkednek az almások.

Ezek jutottak a negyvenegyedik hétre. A következő napokban biztosan lesznek újabb érdekes hírek, valamint ne feledjük, holnaptól már októbert írunk, így egyre közelebb kerülünk az iPhone X megjelenéséhez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!