Siri az egyik legjobb terapeuta

HusztiD 2017.09.29. 12:40 Apple, Siri 1 db 293

psychiatric_booth

Az Apple honlapján nem olyan régen feltűnt egy új álláshirdetés, melyből a szokásosnál több információt tudhattunk meg. Lényegében az almások egy olyan új pozícióra keresnek szakembert, aki segít jobbá tenni virtuális asszisztensünket, aki terapeutaként is működik.

A leírás alapján a felhasználók néha elég komoly beszélgetéseket folytatnak Sirivel. Az Apple szerint mindenféle dolgokról beszélnek az asszisztenssel, de az is gyakori, mikor egy stresszes nap után kérnek tanácsokat. Például akadnak olyanok, akik útmutatást várnak Siritől egy sokkal jobb, egészségesebb életmód iránt.

Ehhez kapcsolódóan keresnek most az almások új munkatársakat. Természetesen ebből még nem lehet messze menő következtetéseket levonni, de mi reméljük, hogy belátható időn belül sokkal jobb lesz Siri, ami által képes lesz sokkal komplexebb dolgok megértésére és elvégzésére.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Maximus - 2017.09.29. 18:42

    Honnan tudják az Apple -esek, hogy miket kérdezünk a siri tol….? Íze….

Szólj hozzá Te is!