Egy teljesen új, 6 colos iPhone-on dolgozik az Apple?!

HusztiD 2017.09.29. 14:55 iPhone, Pletykák 0 db 651

lcd

Az Apple még csak két hete jelentette be az idei évi csúcsmodelljeit, de a madarak már az ezt követőekről csicseregnek. Mint tudjuk, idén az almások beléptek az 5,8 colos kijelzővel szerelt telefonok világába, amelyet az előzetesek alapján nagy rivaldafény fogad. Igaz még csak november 3-án fog megjelenni, de már most iszonyatosan nagy kereslet mutatkozik iránta.

A Korea Herald pedig egy nagyon érdekes hírt közölt le, amely szerint az Apple egy 6 colos LCD kijelzővel szerelt telefonon dolgozik. Természetesen jó kérdés, hogy miért pont 6 collal kísérleteznek, amikor idén léptek be az 5,8-as világba az iPhone X-szel, valamint az is, hogy miért pont LCD panelről szólnak a mostaniak az OLED helyett. Talán a jövő évi Plus modell is széltől szélig terjedő kijelzőt kaphat? Lehetséges.

A mostani pletykákat egyébként egyáltalán nem érdemes készpénznek venni. Lehetséges, hogy hasonló modellekkel kísérletezik az Apple, de ne feledjük, hogy a jövő évi csúcsmodellek bemutatásáig még egy év van hátra, addig pedig ezerszer megváltoznak a dolgok.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!