Nagyjából 12 millió iPhone X-szel kezdi meg a rajtot az Apple

HusztiD 2017.09.28. 15:55 iPhone 0 db 259

truedepth-800x481

Egy ideje tudjuk, hogy nagy hiány mutatkozik a november 3-án megjelenő iPhone X-re, hiszen számos forrásból megerősítették, hogy az Apple gyártási nehézségekkel küzd. Ezúttal Jeff Pu, a Yuanta Investment Consulting elemzője adott ki egy rövid beszámolót, hogy végül mire számíthatunk.

Jeff forrásai és saját számításai alapján a Foxconn szeptember folyamán csupán 2 millió iPhone X-et gyárthat le. Ez természetesen nem sok és jóval elmarad a tervezettől, viszont október folyamán újabb 10 millió telefont tudnak legördíteni a futószalagról. Ha helyesek a számításai, akkor az iPhone X rajtjára nagyjából 12 millió telefonnal áll elő az Apple. Nem kis mennyiség ez, de az előző évekből kiindulva már az első napon hiánycikk lehet a készülék.

Amennyiben helyesek az elemző számításai, akkor az idei év végéig összesen 40 milliót gyárt le belőle az Apple, ami kicsit alulmarad a 45 milliós tervezettől. Pletykák alapján az új True Depth kamerarendszer okozza a gyártási nehézségeket, ami miatt az Apple partnerei képtelenek megfelelő ütemben legyártani a telefonokat.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!