Az új True Depth kamerarendszer miatt kell hosszas heteket várnunk az iPhone X-re

HusztiD 2017.09.27. 09:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 333

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Az Apple két hete jelentette be a közelgő csúcsmodelljét, az iPhone X-et, de ezt hetekkel megelőzően érkeztek olyan pletykák, melyek azt állították, hogy az új telefon bizony csúszni fog. A szeptember 12-i eventen mindez beigazolódni látszott, ugyanis az iPhone 8 modelleket már szeptember 22-től elkezdték értékesíteni, míg a jubileumi telefonra leghamarabb november 3-án kerül csak sor.

Ebből sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben az almásoknál, hiszen biztosan oka van, amiért késik. Ezúttal a Nikkei erősít rá legújabb beszámolójával a korábbi pletykákra és spekulációkra. Az Apple partnereinek gondjaik akadtak az előlapi True Depth kamerarendszer legyártásával, emiatt sokkal kevesebb mennyiséget tudnak leszállítani az eredeti tervezettől. Pontos arányokról ugyan nem szólnak a mostani hírek, csupán annyiról, hogy jóval kevesebb kerül le a futószalagról, mint a amennyinek kellene.

A madarak csicsergése alapján viszont úgy néz ki, hogy pont emiatt kell heteket várniuk az előrendelőknek. Elviekben ha helyesek a mostani spekulációk, akkor az Apple örülhet, ha az idei év végére leszállítja az első körös megrendelőinek az új csúcskészüléket.

Természetesen ez felvet egy kérdést, hogy mi lesz a helyzet nálunk Magyarországon? Idehaza szintén november 3-án érkezik a telefon, de az biztos, hogy nagyon minimális készletet kapunk. Ergo ugyanaz lesz a történet, mint tavaly a kozmoszfekete iPhone 7 Plus modellek esetében, hogy akár több, mint 6-8 hetet kell rá várni.

Mindenesetre mi reméljük a legjobbakat.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!