Egy professzionális fotóst is lenyűgözött az iPhone 8 Plus kamerája

HusztiD 2017.09.20. 15:55 iPhone 1 db 741

iphone-8-plus-golden-gate

Az első körös országokban péntektől lesznek megvásárolhatóak az iPhone 8 modellek, azonban akadnak olyan szerencsések, mint a CNET fotográfusa, James Martin, akinek immáron sikerült több, mint kétezer képet lőnie a 8 Plusszal. Ebből kiindulva pedig kisebb összefoglalóval állt elő, melyben jóformán csak dicsérni tudja az új telefon kameráját.

Martin megkapta tesztelésre a telefonját, ebből kiindulva pedig úgy döntött, hogy bejárja San Franciscót és lő egy pár képet. Annyira jól sikerült a fotós kalandja, hogy több, mint kétezer képet sikerült készítenie. Ezek között természetesen több féle-fajta képről beszélhetünk, hiszen a mindenféle fényviszony mellett próbálgatta a kamerákat, valamint az új portré megvilágítás szintén lenyűgözte. Állítása alapján minden egyes felvételnek megvolt a maga kihívása, amit a telefon kamerája rendkívül jól kezelt.

Kétezer képpel később Martin nagyjából megismerkedett a kamera képességeivel és teljesen lenyűgözte. A szaki szerint az Apple teljesen eltalálta a színeket, hiszen minden kép úgy néz ki, mint ami akármikor életre kelhet. Ezen felül élesek és tiszták a felvételek megfelelő fényviszonyok mellett. Sajnos gyengébb fényviszonyok továbbra is problémát okoznak az okostelefonok számára, hiszen meglehetősen zajosak a felvételek. Mondjuk az előző generációs modellekhez hasonlítva azért javult a helyzet, de csodát egyelőre senki ne várjon.

Akit érdekelnek a képek és a bővebb beszámoló, az látogasson el a CNET oldalára és nyugodtan gyönyörködjön bennük egy kicsit.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jakuza - 2017.09.20. 20:19

    Akkor most érte talán utol a konkurenciát ,bravó legalább 2 év .

Szólj hozzá Te is!