Bemutatkozott az iPhone X, 8 és 8 Plus; íme a hivatalos magyar árak – mi történt a héten?

HusztiD 2017.09.16. 16:56 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 147

A hét első felében végre bemutatkozott az iPhone X, az iPhone 8 és 8 Plus. Zömében ezekről szólt az elmúlt egy hét, de azért voltak egyéb érdekességek is, melyekből egy csokorba szedtük a legérdekesebb híreket.

space-gray-silver-iphone-x-800x370

One more thing… A jövő okostelefonja, az iPhone X!

A kedd esti eseményen az Apple elsőnek az iPhone 8-at és 8 Pluszt mutatta be, majd a végére hagyták a lényeget: az iPhone X-et. Szintén Tim nyitott a színpadon, aki ízlelőt adott, hogy mit várhatunk a következő évtizedben! Hangulatos videó után megtekinthettük a régóta várt iPhone X-et! Phil ismét színpadon, hogy beszéljen róla!

apple-iphone-2017-20170912-11631

Bővebben itt.

Az Apple bemutatta az iPhone 8-at és a 8 Pluszt!

A várakozásoknak megfelelően az Apple Watch 3 és az Apple TV 4K leleplezése után az Apple bemutatta az új csúcstelefonjait, az iPhone 8-at és a 8 Pluszt. Tim a színpadon szót ejtett, hogy mennyire nagyszerűek telefonjaik, valamint hogy mennyi minden újdonságot hoztak a telefonok világába, mint a multi touch funkciók, Siri, az App Store, vagy a dupla kamerás megoldás. Nem sokkal később Phil Schillert hívta fel a színpadra, aki bővebben beszélt az új készülékekről.

apple-iphone-2017-20170912-11253

Bővebben itt.

Itt vannak a hivatalos magyar iPhone 8, 8 Plus és iPhone X árak!

Tartalmas egy iPhone eventen vagyunk túl, hiszen kedd este elsőnek bemutatkozott a harmadik generációs Apple Watch, majd a 4K-s Apple TV, amit az iPhone 8 és az iPhone X követett. Az elmúlt évek folyamán jóformán megszokhattuk, hogy hivatalos magyar árakat csak az előrendeléskor fedi fel az Apple. Nos, a jó hír az, hogy ezúttal hamarabb hozták nyilvánosságra a magyar árakat.

iphonex

Bővebben itt.

Megérkeztek a legelső iPhone 8 és iPhone X hands on videók

Ahogyan véget ért a kedd esti iPhone X event, az előadás résztvevői kipróbálhatták a legújabb termékeket. Természetesen mondani sem kell, hogy a figyelmet az új iPhone X és iPhone 8 modellek kapták. Összeszedtük a legnagyobb vloggerek és oldalak által készített úgynevezett hands on videókat, amelyekben elmondják az első benyomásaikat a tech szakik.

maxresdefault

Bővebben itt.

Borsos áron, de támogatják a gyors töltést az iPhone 8 és X modellek

Kedden este az Apple bejelentette az idei év legjobban várt telefonjait, az iPhone 8 modelleket és az iPhone X-et. Mint az kiderült, mindegyik készülék támogatja a vezeték nélküli töltést, ami külön jó hír. Ami viszont talán még ennél is jobb, hogy a gyors töltés technológiát egyaránt kihasználják a telefonok.

iphone-x1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején megtudhattuk, hogy december folyamán érkezik a HomePod az első körös országokba, majd kiderült, hogy a fiatalok körében népszerű az Apple Music. Egy elégedetlen Apple alkalmazott állt a korábbi szivárogtatások mögött, majd beszámoltunk, hogy saját fesztivált szervez a Spotify. Kedden este bemutatkozott az Apple Watch 3 és a 4K képes Apple TV. Végül aki lemaradt a kedd esti eventről, az negyed óra alatt megnézheti az összefoglalóját.

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

A hét második felében megtudtuk, hogy milyen üzemidővel rendelkezik az Apple Watch 3, majd sajnos azt is, hogy az Apple kinyírta az RED iPhone 7 modelljeit. Geekbench tesztek alapján eléggé izmosra sikeredett az új A11-es chip, majd az Apple kiadott egy közleményt, hogy mégis jól működött a Face ID a keynote-on. Végül a nem olyan régen megjelent iTunes 12.7 kinyírt egy fontos funkciót, majd láthattunk 40 új dolgoz a kedd este bemutatkozott új iPhone modellekről.

Ezek voltak a harminchetedik hét legérdekesebb történései. Ne feledjétek, jövő kedden érkezik az iOS 11, watchOS 4 és tvOS 11 verziója. Feltehetően este 7 órakor adja ki őket az Apple, de magával a frissítéssel érdemes lesz a következő reggelig várni, ugyanis ilyenkor szinte lehetetlen őket telepíteni, annyira leterheltek az almások szerverei.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!