Mégsem hibázott Craig Federighi az iPhone X arcfelismerésével

HusztiD 2017.09.14. 12:25 Egyéb, iPhone, Videók 1 db 1 921

Screen-Shot-17-800x435

Aki élőben követte a kedd esti iPhone eventet, annak talán feltűnt, hogy Craig Federighi mintha hibázott volna. Első blikkre sokan annyit láttunk, hogy a vezető számára nem működött megfelelően a Face ID, így Craig egy másik iPhone X-et vett elő, amivel már gondtalanul ment a hitelesítés.

De mi történt valójában? Lehetséges, hogy hibázik az a vezető, aki az előadás előtt hetekkel erre az eseményre készül? Voltaképp nem kizárt, de nem ez történt. Frissítésképp nézzük meg elsőnek a videót, hogy mi zajlott le akkor élőben.

Észlel valaki valami furcsát? Nem? Segítünk. Amit először használt iPhone X-et Craig, az nem rég lett újraindítva. Mint tudjuk, minden újraindítás után az Apple telefonjai először jelkódot kérnek, majd onnantól kezdve működnek az ujjlenyomat olvasók – jelen esetben a Face ID. Nyilván tudta mi a helyzet Craig, így gyorsan a második számú telefonhoz nyúlt, amit pont az ilyen kellemetlen esetek miatt készített be maga mellé.

Ha azt nézzük, akkor az iPhone X tényleg nem hibázott, hiszen ott minden úgy ment, ahogyan mennie kell. Egyedül az az egy valaki hibázott nagyobbat, aki újraindította a telefont, majd ezt követően nem oldotta fel a képernyőt. Ha mindez megtörténik, akkor nem lett volna ennyire kellemetlen az alábbi pár másodperc.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2017.09.14. 13:06

    Viszont hyorsan kivágta magát. Ilyen egy profi előadó.

Szólj hozzá Te is!