Az Apple kinyírta a RED iPhone 7 modelleket a 256 GB-os opcióval karöltve

HusztiD 2017.09.14. 13:55 iPhone 0 db 991

red-iphone

Most, hogy az Apple bejelentette a legújabb iPhone 8 és iPhone X modelleket, elköszönhetünk a Product RED iPhone 7 telefonoktól. A kedd esti bemutatón hivatalosan nem ejtettek róla szót, azonban ha ellátogattok az Apple honlapjára, akkor láthatjátok, hogy csupán öt színben kaphatóak a tavalyi modellek, de a tavasszal megjelent pirosban már nem.

Várható volt a lépés, ugyanis amikor megjelenik egy új csúcsmodell, akkor a korábbi telefonok árai lemennek, valamint úgymond limitáltabbak lesznek. A limitáltabb az iPhone 7 modelleknél annyit jelent, hogy mostantól csupán 32 és 128 GB-os kiszerelésben vásárolhatóak meg a készülékek fekete, kozmoszfekete, ezüst, arany és rozéarany kivitelben. Sajnos a 256 GB-os kiadásoktól is végleg elköszönhetünk.

Aki most szeretne lecsapni az előző évi modellek egyikére, annak jó hír, hogy a kozmoszfekete modellek mostantól 32 GB-os kiszerelésben is rendelhetőek. Az iPhone 7 208, míg a 7 Plus 253 ezer forinttól indul. Aki pedig lecsapna egy Product RED iPhone 7-re, annak érdemes lehet megpróbálnia a szolgáltatókat, vagy a nagyobb webáruházakat, hogy van-e náluk elfekvőben pár darab a kifutó modellből. Sajnos az Apple-től hivatalosan már nem lehet beszerezni.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!