Megérkeztek a legelső iPhone 8 és iPhone X hands on videók

HusztiD 2017.09.13. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 3 hozzászólás 2 792

maxresdefault

Ahogyan véget ért a tegnap esti iPhone X event, az előadás résztvevői kipróbálhatták a legújabb termékeket. Természetesen mondani sem kell, hogy a figyelmet az új iPhone X és iPhone 8 modellek kapták. Összeszedtük a legnagyobb vloggerek és oldalak által készített úgynevezett hands on videókat, amelyekben elmondják az első benyomásaikat a tech szakik.

Igazából ahányan vannak, annyi fajta-féle véleményt alkotnak róla. Egy azonban biztos, hogy az élő felvételeken is nagyon jól néznek ki az új telefonok, az Apple-nek sikerült eltalálnia a dizájnt az új telefonoknál. Mivel az iPhone X-et várják a legjobban a szakik, ezért zömében arról láthatunk videókat.

space-gray-silver-iphone-x-800x370

Az iPhone X esetében ugyebár nincs Home gomb, így az Apple teljesen a gesztusvezérlésre állt rá. Ha a kijelző aljától húzzuk fel az ujjunkat, akkor azzal a fő képernyőre léphetünk vissza. Ha ugyanezt csináljuk, azonban félig húzzuk fel, akkor az alkalmazásváltóban találhatjuk magunkat. Ami viszont érdekes, hogy a középről, a telefon felső részétől húzzuk le az ujjainkat, akkor az értesítési központ válik elérhetővé. A vezérlőközpontot is hasonlóképp hozhatjuk elő, azonban a kijelző jobb oldali részéről kell ugyanezt a mozdulatot elvégeznünk. Ha pedig a kijelző közepéről csinálunk egy lefelé irányuló húzást, akkor elérhető lesz számunkra a keresés és a gyakran használt appok.

Érdemes egyébként minél több videót megnézni az alábbiak közül, hiszen jóformán mindegyikből megtudhatunk egy-egy újdonságot.

Marques Brownlee

Jonathan Morrison

Engadget

Bloomberg

AppleInsider

CNET

TechCrunch

TechRadar

Tom’s Guide

Az eddig látottak alapján mit szóltok? Azt kaptátok az Apple-től, amire számítottatok, vagy kicsit csalódottak vagytok? Illetve ki az, aki lecsap az új csúcsmodellre?

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Jovi - 2017.09.13. 18:03

    Csak egy kérdés!
    Én nem hasznalom a 6nál azt a funkciót, hogy ha 2x klikkelünk a home gombra le jön a képernyő (gondolom a kisebb kezűek igen). De ha itt nincs home gomb, és nagyobb is a telefon. Akkor hogy lehet ezt előhozni? (Videókat csak most fogom meg nézni, ha netán abba lenne ilyen)

  2. Patrik - 2017.09.13. 20:19

    Gondolom úgy hogy az alsó kis sávra ugyan úgy kétszer koppintva lejön a kijelző felső része. De amúgy passz.

  3. Geri - 2017.09.13. 21:11

    Én úgy tudom, hogy a reachability ki van szedve az x-ből

Szólj hozzá Te is!