Ilyen üzemidőkkel rendelkezik az Apple Watch 3

HusztiD 2017.09.13. 17:55 Apple Watch 0 db 1 175

applewatch3

A tegnapi nap folyamán az Apple nem csak az új okosórát, de az Apple TV-t és az idei évi új telefonokat egyaránt bemutatta. A harmadik generációs Apple Watch-ról minden fontosabb infót megtudhattunk az előadás folyamán, de a vállalat vezetői külön nem hangsúlyozták, hogy milyen üzemidővel rendelkezik. Az viszont elhangzott, hogy egész napos használatra tervezték.

Az Apple honlapjára ha ellátogatunk, akkor bizony minden fontos információt megtudhatunk róla. Az almások felmérései alapján, ha az óráról kezdeményezünk hívást az LTE chip által, akkor bizony egy óra üzemidőt biztosítanak számunkra. Amennyiben a telefonunkhoz párosítjuk az órát, akkor rögtön 3 órára ugrik a beszélgetési idő. Ha beltéri edzésre használjuk a készüléket, akkor 10 órát hozhatunk ki belőle, míg kültérben a GPS-t bekapcsolva 5-öt, míg zenehallgatásnál szintén 10 órát. Az Apple Watch-ot egy óra alatt nagyjából 80 százalékos töltöttségig tudjuk feltölteni, két óra alatt pedig teljesen.

Az Apple a következőképp ír az Apple Watch 3-ról:

Egész napos üzemidő

Akár 18 óra

Az egész napos üzemidőt a következőket tartalmazó 18 órás használat alapján számoltuk: a pontos idő 90 alkalommal történő megtekintése, 90 értesítés, 45 percnyi alkalmazáshasználat és 30 percnyi edzés az Apple Watchról indított Bluetooth-os zenelejátszással. Az Apple Watch Series 3 (GPS) a teszt teljes, 18 órás ideje alatt – Bluetooth-kapcsolattal – egy iPhone-hoz is csatlakoztatva volt. Az Apple Watch akkumulátorának tesztelését az Apple 2017 augusztusában végezte az Apple Watch Series 3 (GPS) iPhone-hoz párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververziót használtunk. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól és számos egyéb körülménytől függően eltérhet az itt közölt értékektől.

Mit szóltok az új okosórához? Beszereztek egyet?

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!