Bloomberg: hatalmas meglepetés várja az iPhone 8 event személyes résztvevőit

HusztiD 2017.09.08. 14:55 Apple, Steve Jobs 0 db 309

steve-jobs-theater

Már csak napokra vagyunk az Apple iPhone 8 bemutatójától, azonban új és egyben érdekes híreket közölt le a Bloomberg. Az almások nem olyan régen küldték ki az esemény hivatalos meghívóit, melyből bizony kiderült, hogy a Steve Jobs előadóterem ad otthont az előadásnak.

Az oldal beszámolója szerint miután Tim Cook és csapata befejezték az új termékek bemutatóját, egy csattanó vár majd a közönségre. Lesz egy belső fal, amely elhúzódik, így látogathatóvá tesz egy belső teret, ahol a jelenlévők kipróbálhatják az új termékeket. Érdemes megjegyezni, hogy az auditóriumban lévő székek szintén speciálisak lesznek. Egy meg nem nevezett munkás szerint az almások olyan bőrszékeket használnak, melyeknek darabjai 14 ezer dollár körüli áron szerezhetőek be.

Apropó, arról szintén szólnak az infók, hogy a legtöbb látogató egy belső lépcsővel fog lemenni az előadóterembe, de lesznek szerencsések, akik kipróbálhatják az Apple két liftjeinek egyikét. Ennek különlegessége, hogy nem egy egyszerű felvonó, hanem  egy egyedien kialakított, forgó lift lesz. Sajnos erről pontosabb leírást nem adott a forrás, de reméljük, hogy a közvetítés után lesznek olyan látogatók, akik különféle képeket osztanak meg a közösségi oldalakon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!