Nagyobb felbontású kamerák lesznek a következő évi iPhone-ok egyik újdonságai

HusztiD 2017.09.06. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 3 hozzászólás 531

iphone-8-glass-back

Az almások társadalma jelenleg tűkön ülve várja, hogy az Apple a jövő hét folyamán bemutassa az új csúcskészülékeit. Ettől függetlenül a Digitimes egy teljesen új hírt közölt le, mely alapján az Apple 12 megapixelnél nagyobb kameraszenzorokkal kísérletezik, melyek a következő évi modellekben kaphatnak helyet.

A mostani szóbeszédek alapján az Apple jövőre megemeli a kamerák felbontását. Pontos specifikációkról egyelőre nem tudni, a Digitimes csupán annyit közölt le, hogy 12 megapixelnél nagyobb felbontású szenzorokkal kísérleteznek majd. Az almások egyik partnere, a Largan Precision új gyárat nyitott, így itt fogják számukra legyártani az új szenzorokat. Az információk szerint az új gyár havi szinten akár 600 millió szenzort képes legördíteni a futószalagról, ami konkrétan hatszorosa a korábbi kapacitásuknak.

Az Apple már október folyamán megkapja az első szállítmányt az új szenzorokból, de a jelenlegi infók szerint csak a jövő évi iPhone modellekben kapnak helyt. Pletykaszinten felmerült, hogy az új iPad modellekbe beépítik a nagyobb kamerákat, de mint tudjuk, ilyen mértékű újdonságokat elsőnek mindig az iPhone-ban vezetnek be a kaliforniaiak, utána kapnak csak helyet a tabletekben.

Kicsit messze van még a jövő év, valamint addig még rengeteg változás lesz, így az a legjobb, ha egyelőre kivárjuk a jövő hét keddet, hogy az Apple bemutassa az idei évi csúcsmodelleket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. g - 2017.09.06. 18:48

    Ez ám a hír:)
    Mondok egy frissebbet rittyentsetek hozzá cikket:
    Gyorsabb processzort kapnak a jövőbeli iPhone ok ….
    UHD spektrum kvantum retinya kijelzőt kapnak….
    A sziget egyre csak fogy, majd 2035-re eltűnik és az egész elől lap kijelző lesz.
    2036 a kamera nem áll ki a házból, ez igazán innováció lesz meglássáááátok.

    • Drp81 - 2017.09.06. 21:47

      A Galaxy S426 meg lábujjfelismerő és hajszálvékonyságmérő szenzorokat kap fluxuskondenzátorral.

  2. Nokia 3210 - 2017.09.11. 20:45

    Nekem ezzel csak annyi a problémám, hogy ez egy telefon.
    Nyaralásra, kirándulásra fényképezőgép kell, az meg alapból (főleg ilyen árkategóriában) min. 20 Mpixeles + űber opticzumos.
    Szóval lehet még profibb a kamera, de hogy én ezért tuti nem venném meg, az biztos.

Szólj hozzá Te is!