Így néz ki az iPhone 8 event előtt a Steve Jobs előadóterem és az Apple Park

HusztiD 2017.09.06. 11:56 Apple, Steve Jobs, Videók 0 db 419

screen-shot-2017-09-05-at-10-55-17-pm1

A jól ismert Duncan Sinfieldnek köszönhetően megkaptuk a legújabb és talán eddigi leggyönyörűbb drónfelvételeket az Apple Parkról. Az új felvételen szemmel látható, hogy mennyit haladtak az almások, hiszen már-már mindennel készen vannak. Apróbb munkák vannak hátra, valamint a parkosítás, de feltehetően heteken belül befejeződnek a munkálatok, hiszen az almások hamarosan elfoglalják az új főhadiszállás egészét.

Nem mellesleg jövő hét kedden lesz az iPhone esemény, ahol a vállalat vezetői bemutatják az idei évi csúcskészülékeket. Ennek a Steve Jobs előadóterem fog helyt adni, ami az új felvétel alapján már teljes egészében elkészült. Sajnos új belső képek egyelőre nincsenek, de feltehetően az eseményt követően bepillantást kaphatunk az ezer fős előadóterembe. Addig is itt a legújabb és egyben legjobb drónvideó.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!