Megérkezett a Beats Studio 3!

HusztiD 2017.09.05. 11:56 Apple, Egyéb 0 db 1 160

beats-studio-3-wireless

Az Apple csendben, minden előjel nélkül frissítette a Beats Studio vonalat, így a tegnapi nap folyamán megérkezett a legújabb üdvöskéjük. A Studio 3 az első olyan Beats fejhallgató, amely az AirPods-ból ismert W1-gyes chippel van felszerelve, valamint egyéb újdonsága, hogy 40 órás üzemidővel rendelkezik.

A Studio 3 igen jól sikerült, ugyanis összesen 40 órát sajtolhatunk ki belőle. Amennyiben bekapcsoljuk az aktív zajszűrést, akkor csak 22 óra a lejátszási idő, viszont a füles egy új algoritmus segítségével képes hatékonyan szűrni magát a zajt a még jobb zenei élményért. Jó hír, hogy van úgynevezett Fast Fuel funkció, ami lényegében a gyors töltést rejti magában. A hivatalos infók alapján 10 perc töltés alatt 3 órányi zenelejátszást kapunk cserébe.

A Beats ígéretei szerint a Studio 3-at egész napos viseletre tervezték. Teljesen átdolgozták a fülpárnákat, ami minden eddiginél kényelmesebb viseletet eredményez. Külsőre a Studio 3 megegyezik elődjével, viszont a belső, hardveres újításoknak köszönhetően egy sokkal jobb, fejlettebb fejhallgatót kapunk.

A Beats Studio 3 már kapható, egyelőre pedig csak az Apple-től vásárolhatjuk meg 110 ezer forintos áron. Bővebb információkat az Apple oldalán találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!