iPhone 8, 8 Plus és Edition – idő előtt szivárogtak ki az elnevezések?

HusztiD 2017.09.04. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 417

iphone-8-7-7plus-3

Kicsivel több, mint egy hét van hátra, hogy az Apple hivatalosan bemutassa az idei évi iPhone modelljeit, de a 9to5Mac csapatának sikerült idő előtt lelőnie a poént. Értesüléseik szerint a 7s elnevezésektől elköszönhetünk, mivel név szerint egy iPhone 8-at, egy iPhone 8 Pluszt és egy iPhone Edition-t mutat be az Apple jövő hét kedden.

Ezen források pedig meg nem nevezett, de ismertebb tokgyártóktól származnak. Ha igazak a mostani hírek, akkor az Apple nem olyan régen értesítette a partnereit, hogy ők is időben fel tudjanak készülni a rajtra. Igen ám, csak amennyiben igazak a mostani infók, akkor bizony még ezt az idézőjelen meglepetést is sikerült idő előtt lelőni.

Korábban egyébként a különféle források iPhone 7s, 7s Plus és 8-ként hivatkoztak a telefonokra. Úgy tűnik, hogy ezektől elköszönhetünk, hiszen a két nyolcas készülék lesz a 4,7 és 5,5 colos telefon, míg az Edition a prémium modell, ami 5,8 colos OLED kijelzővel lesz felszerelve.

Vajon lesz még olyan infó, amit idő előtt sikerül lelőniük a témában jártasoknak? Legfőbb kérdés, hogy vajon tud majd teljesen újat mutatni az Apple a jövő keddi iPhone eseményen? Nem valószínű, de azért reméljük, hogy lesz még egy-két meglepetés a tarsolyukban, amiről eddig nem szóltak a hírek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!