Idővel mégis Apple Pencil támogatást kap az iPhone?

HusztiD 2017.08.30. 11:56 iPad, iPhone 0 db 238

apple-ipad-pro-pencil

Kicsit kevesebb mint egy éve, Tim Cook érdekes megjegyzést tett egy interjú berkein belül, amely arra adott utalást, hogy a jövőben Apple Pencil támogatást kapnak az iPhone-ok. Azóta jóformán nem hallatott magáról a téma, csupán egy új iPad Pro frissítést kaptunk, viszont az iPhone-t továbbra sem említették az almások.

Ezúttal ismételten a Patently Apple csapatáé az érdem, ugyanis sikerült kiszúrniuk két olyan szabadalmat, melyben lényegében leírják, hogy iPhone miként funkcionálna a ceruzával. Konkrétumokat egyelőre nem tudni a dologról, s mivel ez csak egy új szabadalom, egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle valami. Bár igaz, hogy csupán egy nagyobb kijelzővel szerelt telefonnál lenne valamiféle értelme egy Apple Pencilnek, hiszen kis képernyőn nem feltétlen lenne élvezetes használni.

Egyébként a legelső iPhone bemutatóján maga Steve Jobs mondta el a közönségnek, hogy eme forradalmi eszköz működéséhez nincs szükségünk stylusra, csupán az ujjainkra. Meglátjuk hogyan gondolja ezt egy évtizeddel később Tim és csapata.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!