Szeptember 12-én lesz az iPhone 8 event; beszáll a filmiparba az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2017.08.26. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 475

Mozgalmas hetünk volt, hiszen nem csak az iPhone 8-ról kaptunk újabb infókat, de pletykaszinten felmerült, hogy mikor mutatják be az almások, valamint az Intel szintén lerántotta a leplet az új processzorairól, valamint a Samsung az iPhone 8 fő kihívójáról.

tim-cook1

Innovációt ugyan nem, de számos újdonságot hoz az iPhone 8

Az eddig napvilágot látott információk alapján bizony nem lesz panaszunk az iPhone 8-ra, hiszen rengeteg újdonsággal érkezik. Ott lesz például a vezeték nélküli töltés, az arcfelismerés, az OLED kijelző, vagy akár a közel széltől szélig terjedő kijelzőt egyaránt megemlíthetjük.

dgzqnpbw0aaxmiu-e1502303309686

Bővebben itt.

Látványos növekedés elé néz az Apple Pay

A Juniper Research csapata szerint az Apple Pay 2022 végéig jelentős növekedést fog elérni. Az Amerikai Egyesül Államokban az almások fizetési szolgáltatása jelenleg 2 százalékos indexet mutat, de 5 év múlva ezek az arányok 34 százalékra kúszhatnak fel. Ergo minden harmadik tranzakció az almások rendszerén folyhat le.

apple-pay-square

Bővebben itt.

iPhone 8: 64, 256 és 512 GB-os kiadásban érkezik

Egyre közelebb kerülünk az iPhone 8 bejelentéséig, így egyre több hír szellőzik ki róla. Az utóbbi hetekben jóformán mindent megtudhattunk a hamarosan bejelentésre kerülő telefonról, azonban most a kínai Weibóra újabb infók kerültek fel arról, hogy voltaképp milyen kivitelben érkeznek a telefonok.

forbes-iphone-8-2

Bővebben itt.

Friss mozifilmekkel támadna az Apple

A Bloomberg egyik legutóbbi értesülése szerint az Apple olyan nagy filmes óriásokkal tárgyal, mint a Comcast, Universal Pictures és a Warner Bros, annak érdekében, hogy a legfrissebb filmes felhozatallal állhassanak elő. Ha sikeresek lesznek a megbeszélések, akkor az Apple lehet az első olyan filmes szolgáltató, aki a legújabb filmeket kínálja.

dfcg_4axoaiyfft

Bővebben itt.

Hackerek részben feltörték az Apple feltörhetetlen rendszerét

Az Apple állítólagosan feltörhetetlen biztonsági rendszerét részben sikerült feltörnie egy hackernek – legalábbis ezt állítja. Az iPhone 5s-ben bemutatkozott A7-es processzorban mutatták be az almások elsőnek az úgynevezett Secure Enclave Processor-t (SEP), amely a Touch ID és a jelszó kezeléséért volt felelős.

privaris

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején új iOS 11 és iPad Pro videók érkeztek az Apple-től, melyben bemutatják az új szoftver főbb újdonságait, majd jött az infó, mely alapján már tömeggyártás alatt van az Apple Watch 3. Az Intel a vártnak megfelelően bemutatta a nyolcadik generációs processzorait, majd megtudhattuk, hogy iszonyatosan gyors lesz az iPhone 8 arcfelismerő funkciója. Nem utolsó sorban pedig beszámoltunk, hogy a Netflix csúnyán rákontrázott az Apple-re.

og

A hét második felében megismerkedhettünk az iOS 11 hetedik bétájának újdonságaival, majd Ming-Chi Kuo jóvoltából megtudtuk, hogy kétéves előnyben van az Apple. Jött egy pletyka, mely alapján szeptember 12-én mutatja be új telefonjait az Apple, majd nem sokkal később bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 8. Végezetül egy 4K képes Apple TV is felütötte a fejét a legutóbbi szoftverek bétáiban.

Ezek voltak a harmincnegyedik hét legérdekesebb történései. Mit várhatunk jövő héten? Feltehetően az Apple kiadja legutolsó, vagyis nyolcadik bétáit, valamint reméljük, hogy a hét folyamán már hivatalosan is kiküldik a meghívókat az iPhone 8 eventre, de erre azért még ne vegyünk mérget.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!