Megérkeztek az első Galaxy Note 8 hands on videók

HusztiD 2017.08.25. 10:25 Egyéb, Videók 2 db 372

maxresdefault (1)

Szerda este a Samsung bemutatta a legújabb csúcskészülékét, a Galaxy Note 8-at, melyet már jó ideje vártak a droidos felhasználók. Az ismertebb tech blogoknak és YouTube-ereknek pedig lehetőségük volt idő előtt kipróbálniuk az új telefont, amelyről pár percben beszámoltak és megosztották első véleményeiket.

Az első benyomások alapján elégedettek a tech szakik, hiszen a Dél-koreai vállalat mindent megtett annak érdekében, hogy ne érezzenek hiányt – főleg, hogy nem egészen sikerült nagyot robbantaniuk a Note 7-tel. Az új telefon lényegében az S8 vonalat viszi tovább, azonban kevésbé lekerekített széleket kapott. A 6,3 colosra nyúlt kijelző mellett az új S Pen érintőceruza és a kétkamerás kialakítás kapta a főszerepet, amivel meglehetősen szép, DSLR hatású képek készíthetőek.

Ha minden jól megy, akkor három héten belül bemutatkozik az iPhone 8, így azt követően nem sokkal az Apple csúcsmobiljáról is megkapjuk a hands on videókat. Viszont nagyon kíváncsiak leszünk a különféle videós összehasonlításokra, hogy vajon teljesítményben is képes-e tartani a lépést a Samsung az Apple-lel. Heteken belül kiderül, hisz úgyis jönnek a teljesítmény és kamera összehasonlító videók.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. dtk76 - 2017.08.25. 19:31

    1 hétig beszélnek majd róla, utána elfelejtik mint az összes androidos telefont.

  2. Balázs - 2017.08.27. 07:46

    True story

Szólj hozzá Te is!