A Steve Jobs előadóteremben mutatják be az iPhone 8-at?

HusztiD 2017.08.25. 17:25 Apple, Steve Jobs, Videók 0 db 328

steve-jobs-theater

Nagyjából bő két hét van hátra, hogy az Apple hivatalosan bemutassa az idei évi iPhone modelleket, melyek között nem csak a 7s és 7s Plus lesz ott, hanem a hónapok óta pletykák tárgyát képző nyolcas modell. Jelenleg arra várunk, hogy az Apple kiküldje a hivatalos meghívókat a média számára, hiszen ebből derül ki, hogy mikor és hol mutatják be az új telefont.

Közben a jól ismert Duncan Sinfield ismételten kiment az Apple Parkba, hogy elkészítse a legújabb drónfelvételeket. Ahogyan láthatjuk, jóformán teljes egészében elkészült a park, hiszen nagyjából már a főépületet is berendezték, ami mellett a parkosítás egyaránt megtörtént. Viszont ha eléggé szemfülesek vagyunk, akkor láthatjuk magát a Steve Jobs előadótermet, amely első ránézésre úgy néz ki, mint amin az utolsó simításokat végzik. Mivel az Apple hamarosan bemutatja a 10. évfordulós telefont, ezért nem kizárt, hogy a Steve Jobs előadóterem lesz eme nagy szabású eseménynek a helyszíne.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!