Pletyka: szeptember 12-én lesz az iPhone 8 event

HusztiD 2017.08.24. 10:25 iPhone, Pletykák 0 db 368

tim-cook1

A Mac4Ever nem olyan régen arról számolt be, hogy az Apple elkezdte értesíteni a szolgáltatókat, hogy készüljenek fel az iPhone 8 eventre, amelyet szeptember 12-én tartanak meg. Elviekben az Apple ekkor három telefont fog bejelenteni: az OLED kijelzős iPhone 8 mellett érkezik még az iPhone 7s és a 7s Plus.

Nem tudni, hogy mennyire helytállóak az infók, vagy sem, de ha minden igaz, akkor az almások már jelezték a szolgáltatók felé, hogy készüljenek fel kellőképp, valamint hogy hamarosan megkapják a marketing anyagokat is. Szeptember 12-e pedig nem hülyeség, hiszen az elmúlt évek folyamán az almások mindig hatodika és tizenkettedike között leplezték le új telefonjaikat.

Amennyiben valóban 12-e lesz a bejelentés dátuma, akkor feltehetően ugyanazon a héten, tehát 15-től már előrendelhetőek lesznek az új telefonok az első körös országokban, míg egy héttel később , 22-től már megvásárolhatóak. Ne feledjük, az Apple hamarosan kiküldi a médiának az eventre a meghívóit, s reméljük, hogy már nem kell rá sokat várni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!