Megérkezett az iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 és tvOS 11 hetedik bétája

HusztiD 2017.08.22. 09:55 iOS, macOS, tvOS, watchOS 0 db 232

ios-11-16-9

Kereken egy héttel ezelőtt kiadott hatodik béták után az Apple tegnap este folyamán elérhetővé tette legújabb rendszereinek, név szerint az iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 és a tvOS 11 hetedik bétáját. Az új kiadások egyelőre csak fejlesztők számára érhetőek el, a publikus béta programban résztvevők pedig napokon belül megkapják a hatodik kiadásokat.

Az Apple kisebb hibajavításokat és minimális újdonságokat csempészett az új rendszerekbe. Nem sokára lesznek róla videók, így hamarosan beszámolunk a pontos újdonságokról, amiket integráltak a rendszerekbe. Aki pedig a béta programban vesz részt, annak érdemes várnia egy kicsit és felrakni a hatodik bétákat, hiszen az már egy fokkal jobb, mint a jelenleg kint lévő ötödik rendszerek.

A végleges megjelenésekről egyelőre nem tudni, de vélhetően szeptember közepe fele számíthatunk rájuk. Tavaly az Apple nyolc bétát adott ki a GM verzió előtt, így feltehetően a következő héten érkezhet meg a legutolsó béta kiadás, valamint lassan esélyes az is, hogy bejelentik az iPhone 8 event időpontját.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!