Friss mozifilmekkel támadna az Apple

HusztiD 2017.08.21. 09:55 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 187

dfcg_4axoaiyfft

A Bloomberg egyik legutóbbi értesülése szerint az Apple olyan nagy filmes óriásokkal tárgyal, mint a Comcast, Universal Pictures és a Warner Bros, annak érdekében, hogy a legfrissebb filmes felhozatallal állhassanak elő. Ha sikeresek lesznek a megbeszélések, akkor az Apple lehet az első olyan filmes szolgáltató, aki a legújabb filmeket kínálja.

Jelenleg még folynak a tárgyalások, de elviekben két opciója van az almásoknak, amelyek közül egyre szerződést köthetnek. Az egyik, hogy egy friss mozifilmet, a premiert követő 17. naptól már 50 dollárért árulhatják digitális áruházaikban. A másik már kevésbé kedvező, ugyanis az a megjelenést követő 4-6 hetes időszak lejártát követően árulhatnak új filmeket 30 dollárért.

Természetesen nem olcsó az első eset, de ha azt nézzük, akkor a premiert követő bő két hetet követően az emberek már otthonaikban is megnézhetnék a legújabb filmeket. Aki pedig nem szeret moziba járni, viszont szereti a legújabb filmeket nézni, annak ez egy remek ajánlat lesz.

Mivel még folynak a tárgyalások, ezért erősen kérdéses, hogy pontosan milyen megállapodást sikerül kötnie az Apple-nek az óriásokkal. Feltehetően hamarosan fény derül rá, esetleg az is lehet, hogy az ötödik generációs Apple TV bemutatásával karöltve jelentenek be majd valami kolosszális hírt.

Ti egyébként igénybe vennétek az Apple ezen szolgáltatását?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!