Megérkezett az iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 és tvOS 11 hatodik bétája

HusztiD 2017.08.15. 09:55 iOS, macOS, tvOS, watchOS 1 db 313

macos-high-sierra-macbook-pro

Kereken egy héttel ezelőtt kiadott ötödik béták után az Apple tegnap este folyamán elérhetővé tette legújabb rendszereinek, név szerint az iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 és a tvOS 11 hatodik bétáját. Az új kiadások egyelőre csak fejlesztők számára érhetőek el, a publikus béta programban résztvevők pedig napokon belül megkapják az ötödik kiadásokat.

Az Apple kisebb hibajavításokat és minimális újdonságokat csempészett az új rendszerekbe. Nem sokára lesznek róla videók, így hamarosan beszámolunk a pontos újdonságokról, amiket integráltak a rendszerekbe. Aki pedig a béta programban vesz részt, annak érdemes várnia egy kicsit és felrakni az ötödik bétákat, hiszen az már egy fokkal jobb, mint a jelenleg kint lévő negyedik rendszerek.

A végleges megjelenésekről egyelőre nem tudni, de vélhetően szeptember közepe fele számíthatunk rájuk. Mondjuk addig úgyis érkeznek még újabb kiadások a kaliforniaiaktól.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Robi - 2017.08.15. 13:04

    Segítség kellene; az egészség appban a bicikli részt csak külső alkalmazással lehet használni vagy okos eszköz szükséges hozzá, tehát úgy nem méri mint a lépést / gyaloglást?

Szólj hozzá Te is!