Az Apple titkon kiszellőztette az iPhone 8 újdonságait?!

HusztiD 2017.08.01. 15:55 iPhone 0 db 1 198

iphone-8-top

Egyre közelebb kerülünk az iPhone 8 bemutatójához, viszont ezzel párhuzamosan egyre több dolog szivárog ki róla. Nem olyan régen egy Steve Trouhton-Smith névre hallgató fejlesztő tett egy érdekes felfedezést a HomePod firmware legelső build-jében. Mondhatjuk úgy is, hogy kissé óvatlanok voltak az Apple fejlesztői.

Steve a kódsorok között nagyon érdekes dolgokat vélt felfedezni, melyek arra adnak utalást, hogy a BiometricKit segítségével (ami a Touch ID-ért felelős) további új hitelesítési lehetőségeink lesznek. Ez pedig nem más, mint az arcfelismerés, amelyről az elmúlt hónapok folyamán számos alkalommal olvashattunk. Az Apple mindezt Pearl ID-ként nevezi. A kódok között bogarászva Steve rájött, hogy maga a szoftver képes több oldalról felismerni a felhasználó arcát, valamint elviekben az sem jelent gondot számára, ha nem teljesen tiszta, vagy valameddig letakart egy arc.

A másik nagy újdonság, amiről szintén olvashattunk az elmúlt napokban, hogy milyen lesz maga a telefon. Az alábbi rendert kicsit nehezebb volt Steve-nek megtalálnia, ugyanis azt nagyon mélyen elrejtették a kaliforniaiak az az Apple Pay hitelesítéséért felelős keretrendszerben. Nem mellesleg az alábbi iPhone 8 render képre D22-ként hivatkoztak. Nagy eséllyel így nevezik az új csúcskészüléket házon belül Apple-nél.

iphone-8-front

Hogy mennyire volt véletlen az almások részéről az egész, vagy nem, az egyelőre nem tudott. Feltehetően nem voltak eléggé óvatosak, így idő előtt megtudhattunk két olyan infót róla, melyekről már jó pár hete szólnak a hírek. Ettől függetlenül is várjuk az iPhone 8-at, s reméljük nagyot robbant az Apple a szeptemberi eventen!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!