Egyre nagyobb lelkesedésnek örvend az iPhone az Androidosok körében

HusztiD 2017.07.31. 09:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 673

iphone-7

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) által készült egy új felmérés az előző negyedévet illetően, ami az áprilistól júniusig terjedő időszakot foglalja magában. A számokból látszik, hogy még mindig nagy népszerűségnek örvendenek az iPhone 7 modellek, valamint a droidosok nagyobb mértékben váltanak az Apple telefonjára – sajnos mindez az amerikai piacon mondható el, ugyanis csak ide terjed ki az új kutatás.

Ettől függetlenül érdekes dolgokra mutattak rá a szakemberek. Előző vizsgált időszakban még csak az Androidos felhasználók 14 százaléka váltott valamilyen iPhone-ra, míg most a legutóbbi negyedévben már 17 százalékról beszélhetünk. A szakemberek szerint ez a mérték pedig tovább növekedhet az iPhone 8 megjelenésével.

Amerikában az összes eladott iPhone 81 százalékáért volt felelős az iPhone 7 és a Plus. Ha tovább bontjuk, akkor az almás felhasználók 47 százaléka csapott le egy mezei hetes modellre, míg további 34 százalék az 5,5 colos telefonra. A maradék 19 százalékban pedig még a korábbi, jelenleg piacon lévő készülékek valamelyikét szerezte be.

Nem csoda, hogy ennyire pörög a biznisz Amerikában, ugyanis több szolgáltató állt elő nagyobb szabású akciókkal az utóbbi időszakban, amivel jelentős összeget spórolhatnak meg előfizetőik. Ezek után már csak azt lesz érdemes megvárni, hogy az Apple piacra dobja az idei évi modelleket, melyek szintén újabb csúcsokat dönthetnek meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Nokia 3210 - 2017.07.31. 19:52

    Én úgy összegezném, hogy van a tanuló időszak – Droid- és utána a fenőttéválás. iPhone

  2. Nokia 3210 - 2017.07.31. 19:52

    Aki szerintem 1x kipróbál egy iPhone -t, az utána nem vesz mást! Ez olyan, mint a Lexus meg a Doxa.

  3. Dav111 - 2017.08.01. 11:27

    Ha fizetnének sem váltanék Androidról. Számomra az iOS rettentő buta felhasználói felülettel rendelkezik. Azon kívül meg semmi pluszt nem ad pl. a mostani telefonomhoz képest, mégis 5x annyiba kerül minimum. És igen, használtam már iPhone-t.

Szólj hozzá Te is!