Az LG is az Apple kegyeiért harcol

HusztiD 2017.07.26. 09:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 197

22091-26310-170720-iPhone_7_Plus_Battery-l

Előző hét folyamán jött a hír, mely alapján a Samsung igencsak megtesz mindent annak érdekében, hogy chipgyártás során őket válassza az Apple, azonban most az LG egyaránt benevezett. A Korea Econimic Daily beszámolója szerint a gyártól már a következő évi, egyelőre iPhone 9-ként emlegetett készülék miatt lobbizik az almásoknál.

Ismerjük nagyon jól az Apple politikáját, hiszen egy-egy komponens legyártását illetően több partnerükön támaszkodnak. Ennek ellenére az LG most fektetett több milliárd koreai wont a meglévő gyáraiba annak érdekében, hogy a következő év elejétől tömeggyártás alá helyezzék az új akkumulátoraikat.

A koreai vállalat készen áll az L alakú aksik gyártására, ami elviekben sokkal jobb, mint a mostaniak. Az Apple szemszögéből vizsgálva több helyet spórolhatnak meg vele a következő modelljükben, így valamennyivel megnőhet az üzemidő egyaránt, ami mellett bemutatkozik a gyors töltési technológia.

Egyelőre még semmit sem tudni a következő évi iPhone felhozatalról, de ha az Apple továbbra is marad annál a koncepciónál, hogy a két ‘s’ modell mellett piacra dobnak egy csúcsot, akkor nem kizárt, hogy az fogja ezen újdonságokat megkapni. No meg biztosan lesz más beszállítója egyaránt a kaliforniaiaknak, de arról egyelőre nem szólnak hírek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!