Újabb infók és dögös render képek az iPhone 8-ról

HusztiD 2017.07.25. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 1 653

iphone-8-forbes

A Forbes egyik szerkesztője, Gordon Kelly viszonylag apróbb, de legalább új infókkal állt elő az iPhone 8-cal kapcsolatosan, amelyet az egyik tokgyártótól, a Nodus-tól tudott meg. Ha valóban helyesek az értesülései, akkor elmondhatjuk, hogy kicsit másabb telefont kapunk, mint amelyekről eddig láthattunk, azonban sokkalta dögösebben is néz ki egyben.

forbes-iphone-8-2

Az egyik újdonság a némileg megnövekedett bekapcsoló gomb lesz. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy miért lett nagyobb maga a gomb, de korábbi pletykák alapján mostantól itt kaphat helyet a Touch ID. Gordonnak és a Nodus-nak sem sikerült pontosan kiderítenie a dolgokat, de ez a legvalószínűbb tipp, mivel a Home gomb teljesen eltűnik.

forbes-iphone-8-3

Az iPhone 8 a képeken látható módon, jóformán széltől szélig terjedő kijelzőt kap. A Samsung telefonjaival ellentétben az Apple nem kerekíti le magának a kijelzőnek a széleit, viszont továbbra is megmarad az úgynevezett 2,5D üvegborítás, ami anno az iPhone 6 modelleknél mutatkozott be először. Lényegében csökkentik a kávát, valamint a kijelző szélei egyaránt lekerekednek, amivel sokkal esztétikusabb hatást kelt a készülék. Nem utolsó sorban a telefon felső részén lévő menüsor és szenzorok jóformán egybe olvadnak.

forbes-iphone-8-1

Hogy ilyen lesz-e az iPhone 8? Biztosra sajnos nem tudjuk. Viszont az biztos, hogy nagyot ütne vele az Apple, főleg akkor, ha valóban OLED kijelzővel lesz szerelve, ami mellett nem csak a gyors, de a vezeték nélküli töltés egyaránt bemutatkozik. Bár az utóbbira ne vegyünk mérget, hiszen ezt eléggé pletykaszinten emlegetik az ázsiai források.

Screenshot-2017-07-24-at-12.51.08-1200x794

Legyünk türelemmel, már kevesebb, mint két hónap van hátra, hogy hivatalosan is lehulljon róla a lepel.

Nektek hogy tetszenek az új render képek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Ironyjakuza - 2017.07.25. 13:29

    Ő te jó ég !
    Mekkora a káva !
    Na ne már !

  2. g - 2017.07.25. 22:49

    Máj olyan kijelzőt kap amilyet a Samsung ad neki …

  3. Pool - 2017.07.25. 23:46

    Nemrossz. De mondjuk home gomb nélkül az iphone? Fura.

Szólj hozzá Te is!