Súlyos hibát foltoz az iOS 10.3.3; novemberben kezdődhet az iPhone 8 gyártása – mi történt a héten?

HusztiD 2017.07.22. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 406

Újabb izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, hiszen új szoftverfrissítések érkeztek, valamint új pletykákat is kaptunk az iPhone 8-ról.

iphone-boot

Novemberben indul az iPhone 8 tömeggyártása

Év eleje óta érkeznek különféle pletykák arról, hogy milyen lesz az idei iPhone felhozatal. Ezek tömkelegéből tudhatjuk, hogy idén három modellt mutat be az Apple. Az egyik egy teljesen újragondolt, OLED kijelzővel szerelt iPhone 8 lesz, míg a másik kettő a 7 és 7 Plus méltó utódai, az úgynevezett ‘s’ széria. Ezúttal viszont az Economic Daily News számolt be érdekes, de némileg aggasztó hírekről.

iphone-8-7-7plus-3

Bővebben itt.

Évek óta dolgozik az arcfelismerés technológia bevezetésén az Apple

Az iPhone 8 kapcsán több esetben felmerült, hogy a kaliforniai vállalat egy új hitelesítési eljárást vezet be, az arcfelismerést. Az utóbbi hetek pletykái leginkább arról szóltak, hogy az Apple kinyírja a Touch ID-t, helyette pedig az új arcfelismerő eljárást vezeti be.

iPhone-8-FaceTracking-780x536

Bővebben itt.

Képtelen lesz új rekord felállítására az iPhone 8

Az elemzők zöme korábban már megrakta a jóslatait, hogy mi várható az iPhone 8 megjelenése utáni időkben. A hozzáértők nagy része gondolja azt, hogy az Apple soha nem látott rekordokat dönt az iPhone 8 eladásaival, azonban most a Deutsche Bank elemzői nyilatkoztak, akik szerint ezen szakik túlságosan derűsen látják a dolgokat.

iphone-8-3d-sensor

Bővebben itt.

Mégis várhatunk idén iPhone SE frissítést?!

Pont a napok folyamán számoltunk be egy ismertebb kínai elemző jóslatairól, mely szerint egy jó darabig ne igen számítsunk iPhone SE frissítésre. Most azonban ennél érdekesebb hírről számolt be a francia iGeneration oldala, amely nem csak az említett modellről, de a már jó ideje várt iPhone 8-ról egyaránt hírt adott.

Apple_iPhone_SE_16GB_kartyafuggetlen_okostelefon

Bővebben itt.

Így kapcsolhatod be iOS 11 alatt a ‘Type to Siri’ funkciót

Az iOS 11-ben bemutatkozott egy igen hasznos újdonság, ami igazából azoknak fog kedvezni, akik nagy előszeretettel használják a virtuális asszisztenst. A ‘Type to Siri’ funkció lehetővé teszi, hogy ne csak szóban, hanem írásban is csevejre elegyedjünk kedvenc asszisztensünkkel.

how-to-type-to-siri-ios-11-lead

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején megtudhattuk, hogy még mindig Siri a legnépszerűbb virtuális asszisztens, majd fény derült arra, hogy élő közvetítés lehet az iOS 11 egyik újdonsága. A zenestreamingelők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, közben pedig az Amazon saját csevegőszolgáltatással támad. Sajnos rossz hír, hogy az Apple mostantól tiltja az Adblockerek használatát iOS-en.

samsung-1

A hét második felében kiderült, hogy súlyos milliárdokra perlik a Spotify-t, ugyanis licenceletlenül streameltek zenéket, majd felmerült, hogy a Samsung már készen áll a 7 nanométeres A szériás chipek gyártására. Egy ismertebb elemző szerint sokall kell várnunk az iPhone 8-ra, az mindenféleképp megéri majd, valamint súlyos biztonsági rést foltozott be a héten megjelent iOS 10.3.3. Akinek készüléke pedig kijelzőcserére szorul, az még most igénybe veheti az iDoki új akcióját!

Ennyi jutott a huszonkilencedik hétre. Már egyre közelebb és közelebb vagyunk az iPhone 8 bemutatójáig, így feltehetően az elkövetkezendő hetekben még rengeteg pletykát fogunk róla olvasni, valamint időközben érkeznek majd az újabb béták egyaránt a fejlesztők és a publikus béta programban résztvevők számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!