Mégis várhatunk idén iPhone SE frissítést?!

HusztiD 2017.07.20. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 800

Apple_iPhone_SE_16GB_kartyafuggetlen_okostelefon

Pont a tegnapi nap folyamán számoltunk be egy ismertebb kínai elemző jóslatairól, mely szerint egy jó darabig ne igen számítsunk iPhone SE frissítésre. Most azonban ennél érdekesebb hírről számolt be a francia iGeneration oldala, amely nem csak az említett modellről, de a már jó ideje várt iPhone 8-ról egyaránt hírt adott.

Kezdjük rögtön az iPhone SE-vel. A meg nem nevezett forrás szerint az Apple idén augusztusban tart egy kisebb eventet, ahol bemutatják a második generációs SE készüléket. Elviekben lesz egy a jelenleginél olcsóbb kiadás, ami 399 eurótól fog indulni, valamint a 32 GB-os modellért 489-et kell majd lecsengetni. Pontosabb specifikációk egyelőre nem ismertek, de nem lenne meglepetés, ha az iPhone 7 hardverét kapná meg egy az egyben a 3D Touch kijelző nélkül.

Ha igazak a mostani hírek, akkor az iPhone 8-ra sem kell annyira nagyon sokat várni, hiszen azt októberben dobja piacra az Apple. Kicsit hiányosak voltak a mostani forrás infói, ugyanis szeptemberi eventet nem említettek. Ha valóban lesz augusztusban egy előadás, akkor biztos nem itt mutatja be az Apple az iPhone 8-at, így annak egy újabb időpontra lesz szüksége.

Mivel ezek is eléggé kétes pletykák, így nem szabad őket készpénznek venni. Lehet, hogy van valóság alapja, de lehet, hogy nincs. Egy biztos, hogy lassacskán egy iPhone SE frissítés is elfér, ugyanis sokak számára bizony bőven elég a 4 colos kijelzőfelület.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!