Csevegőszolgáltatással támad az Amazon

HusztiD 2017.07.18. 13:55 Egyéb 0 db 113

amazon-anytime

Tovább bővíti ökoszisztémáját az Amazon, hiszen hamarosan belépnek a csevegőszolgáltatók piacára. Az AFTVnews beszámolója szerint a vállalat igen komolyan veszi a dolgokat, hiszen nemsokára megjelenik az Anytime alkalmazásuk, amely az eddigi egyik legjobb chat szolgáltatás lehet – elviekben.

Az információk szerint maga a szolgáltatás az hasonló lesz a Twitterhez. Mindenkinek lesz egy külön felhasználóneve, majd egy @ segítségével könnyedén hozzáadhatjuk a csoportos csevejünkhöz. Az Amazon leginkább a csoportos beszélgetésekre és a vállalati ügyfelekre gyúr rá, de ezen felül bárki használhatja. Az infók szerint végtől végig terjedő titkosítást alkalmaz, valamint a fontosabb üzeneteinket ha kijelöljük, akkor egy magasabb fokon titkosítja.

Ezeken felül pedig a szokásos funkciókat egyaránt megkapjuk: videó és audio fájlokat küldhetünk és fogadhatunk, valamint a ma már nagy népszerűségnek örvendő stickereket szintén használhatjuk. A jó hír, hogy az Anytime több platformra lesz elérhető, azonban egyelőre nem számoltak be az app pontos megjelenéséről.

Már-már kismillió hasonló program van a piacon. Ennek ellenére ti adtok egy esélyt az Amazonnak? Valamint ti melyik alkalmazást használjátok legszívesebben?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!