Képtelen lesz új rekord felállítására az iPhone 8

HusztiD 2017.07.17. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 497

iphone-8-3d-sensor

Az elemzők zöme korábban már megrakta a jóslatait, hogy mi várható az iPhone 8 megjelenése utáni időkben. A hozzáértők nagy része gondolja azt, hogy az Apple soha nem látott rekordokat dönt az iPhone 8 eladásaival, azonban most a Deutsche Bank elemzői nyilatkoztak, akik szerint ezen szakik túlságosan derűsen látják a dolgokat.

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple anno 3 évvel ezelőtt nagy sikert aratott a 6 és 6 Plus modellekkel. A bank elemzői úgy hiszik, hogy ezt a mércét nem fogja tudni megugrani a vállalat. Miért? Mert 3 évvel ezelőtt volt miért cserélniük a felhasználóknak, hiszen mindenki egy nagyobb formfaktorra vágyott. Ezek mellett pedig a kínai gyártók még gyerek cipőben voltak, így nem igazán volt riválisa sem az Apple-nek.

Jelenleg az a baj, hogy nincs az Apple kezében olyan újdonság, amivel képesek lennének megemelni az eladásokat. Ha lenne, akkor is számolni kellene a kínai konkurensekkel, hiszen az utóbbi 3 évben igencsak feltörekvő tendenciát mutatnak. A 2015-ös pénzügyi évben egyébként 231 millió telót passzolt el a kaliforniai vállalat, míg a Wall Street szakijai szerint a 2018-as pénzügyi évben 244-et fognak. Ez pedig túlságosan szürreális a Deutsche Bank hozzáértői szerint.

Hogy végül mennyire arat nagyot az Apple, az még a jövő titka. Elsőnek érdemes lesz megnézni a kezdeti negyedéves eladásokat, hiszen az már jó viszonyítási alap lesz a korábbiakhoz képest.

Szerintetek mi lesz itt ősszel, illetve az elkövetkezendő egy évben? Képes lesz megdönteni saját rekordjait az Apple?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Zoli - 2017.07.17. 22:59

    A marketingesek szerint bármikor. Ezèrt szerintem talán.

  2. Lacika54 - 2017.07.18. 19:59

    A marketingesekre ne hallgass nagyon mert azok egy külön (állat)fajta……

Szólj hozzá Te is!