Touch ID nélkül jöhet az iPhone 8; félelmetes szabadalom az Apple-től – mi történt a héten?

HusztiD 2017.07.15. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 011

Újabb egy hetet tudhatunk magunk mögött, mikor is egy rakás érdekes hírünk volt. Ahogyan pedig megszokhattátok, ezúttal is összeszedtük közülük a legjobbakat.

iphone-8-function-area-concept-image-005

Pletyka: az Apple még mindig nem döntötte el, hogy lesz-e Touch ID az iPhone 8-ban

A Barron egy meglehetősen érdekes hírt közölt le az iPhone 8-ról. Értesüléseik szerint az Apple-nél házon belül még mindig nem tudják, hogy lesz-e Touch ID az iPhone 8-ban, avagy ez lesz az 5s óta az első olyan modell, amelyből kimarad az ujjlenyomat olvasó.

iphone-8-size-comparison

Bővebben itt.

Hasznos és egyben félelmetes szabadalommal állt elő az Apple

Hónapokkal ezelőtt felmerült az iPhone 8 kapcsán a 3D kamerarendszer, hiszen bizonyos források szerint az Apple a Touch ID-t is elhagyhatja, mivel helyette az arcfelismerés veszi át a főszerepet. Ezt most félig-meddig megerősíti a legújabb szabadalom, ugyanis egy nagyon érdekes leírás ütötte fel fejét.

face-recognition

Bővebben itt.

Az iPhone 8 előtt egy hónappal érkezik a Galaxy Note 8

Emlékeztek még a tavaly őszi esetre, mikor a Samsung az iPhone 7 megjelenése előtt dobta piacra a Galaxy Note 7 modelljeit? Hát persze, hogy emlékeztek, hiszen nagy port kavart a telefon, hiszen sorra robbantak fel a Dél-koreai vállalat akkori legújabb telefonjai. Ekkor a Samsung direkt meg szerette volna előzni az Apple-t, azonban úgy tűnik, hogy idén sem tágítanak.

galaxy-note7_curve_phone

Bővebben itt.

Így szabhatod testre iOS 11 alatt a Vezérlőközpontot

Az Apple még előző hónap elején mutatta be a legújabb szoftvereket, melyek érkezése idén ősszel, azon belül szeptember derekán esedékesek. Az egyik legjobban várt rendszer az iOS 11 lesz, amely számos újdonságot kapott az előző főverzióhoz képest. A bátrak már kipróbálhatták az első bétát, így megismerkedhettek az újdonságokkal, míg a kevésé bátraknak várniuk kell bő két hónapot a végleges kiadásig.

ios-11-how-to-customize-control-center-lead

Bővebben itt.

Az Apple segítségével oktat a Fender

Mindig is érdekelt a gitár? Szeretnél megtanulni játszani rajta? Itt az egyik legjobb lehetőség, ugyanis az egyik legnagyobb gitár brand, a Fender új mozgalmat indított. A Fender Play névre keresztelt projektjük lényegében egy online kurzust takar, ahol az érdeklődők könnyedén megtanulhatnak világ-klasszikus slágereket. Méghozzá nem is akárkiktől, hanem egyenesen a Fender képzett zenészeitől.

fender-play

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején felmerült, hogy lehet mégsem lenne olyan nagy biznisz, ha Amerikába vinné a gyártási folyamatok egy részét az Apple, majd beszámoltunk, hogy újabb rekordot állított fel a Samsung. Jó hír, hogy megérkeztek a harmadik béták, valamint az szintén, hogy eddig feltörhetetlen az iPhone-nal való zárnyitás. Ha minden igaz, akkor idén négy színben érkezik az iPhone 8, melyből az egyik üvegszerű borítást kap, valamint a Dell bemutatta az első vezeték nélkül tölthető notebookját.

dell-latitude-wireless-charging-780x585

A hét második felében sem unatkoztunk, hiszen beszámoltunk az iOS 11 harmadik bétájának újdonságairól, majd jött a hír, hogy akár 3-4 hetet is csúszhat az iPhone 8. Egyes országokban már a PayPal fiókot is regisztrálhatunk az Apple szolgáltatásainál, valamint beszámoltunk az iPhone 8 egyik várható újdonságáról, ami által jobb képeket készíthetünk. Végezetül pedig még mindig tart az iDoki akciója, melyről nem érdemes lemaradnotok!

Ennyi jutott a huszonnyolcadik hétre. Az elkövetkezendő hetekben egyre több és több pletyka fog jönni az iPhone 8-ról, de szerencsére már csak két hónapot kell várnunk, mire hivatalosan lehull róla a lepel. Legyünk türelemmel addig is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!