Mostantól PayPal fiókkal is fizethetünk az Apple szolgáltatásaiért

HusztiD 2017.07.13. 15:55 Apple 3 hozzászólás 668

apple-paypal

Az Apple nem olyan régen bejelentette, hogy újabb fizetési eljárást is elérhetővé tesz az App Store, iTunes Store, iBookstore és Apple Music szolgáltatásait illetően. Tudjuk jól, hogy eddig kizárólag bankkártya kellett mindenhez, azonban mostantól akár a PayPal felhasználói fiókunkkal egyaránt fizethetünk – már amennyiben jobban rajongunk ezért az eljárásért.

A PayPal például sokkal jobb alternatíva, mint az ajándékkártyák. Többen voltak (és még vannak), akik nem szívesen adják meg bankkártya adataikat, vagy éppen nem rendelkeznek egy megfelelő kártyával, ezért különféle ajándékkártyákat használtak. Szerencsére ez az időszak most sokaknál véget ér.

A jó hír, hogy mostantól Mexikóban, Kanadában, Németországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban egyaránt él a PayPal-lal való fizetés. A hivatalos infók szerint az Egyesült Államokban is hamaros elstartol, azonban egyelőre nincs hír arról, hogy nálunk Magyarországon mikortól lesz elérhető. Reméljük nem kell rá sokat várni, csupán egy pár hetet.

Ti hogy álltok a PayPal-hoz? Szoktátok használni?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Zoli - 2017.07.13. 17:32

    Sokan beállnak a fizetési láncba, nem kérdés, így lehet pénzt csinálni!

  2. Zoli - 2017.07.13. 17:33

    Aztán megmondják, hogy értünk csinálják, a sz&rt!

  3. Dezman - 2017.07.14. 20:31

    Gyáváb vagy pay palal fizetni.

Szólj hozzá Te is!