Kisebb gondok adódtak az iPhone 8 induktív töltésével

HusztiD 2017.07.12. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 218

qi-charging

Azt idézőjelesen már tudni véljük, hogy az Apple a 2017-es iPhone modellek mellé opcionálisan beszerezhetővé teszi a vezeték nélküli töltéshez szükséges kiegészítőket. Legalábbis több korábbi pletyka is erre hivatkozik, hogy az új telefonok már támogatni fogják az induktív töltést. Ezekből a szóbeszédekből azt is megtudhattuk nem olyan régen, hogy különállóan lesznek megvásárolhatóak a kiegészítők.

Ezúttal a jól ismert Apple blogger, John Gruber osztott meg érdekes információkat Twitteren. Értesülései szerint az Apple a megjelenést követő hetekben adja ki az induktív töltéshez szükséges kiegészítőket. Egészen pontosan akkortól tudjuk majd megvásárolni ezeket, mikor megérkezik az iOS 11.1-es verziója (akárcsak mint az előző évben, az iOS 10.1 kiadásával a Portré mód).

Egyelőre nem tudni, hogy miért késleltetné az Apple a kiegészítők piacra dobását. Feltehetően a megjelenésig még nem sikerül kellő mennyiségű kiegészítőt legyártaniuk, így a tavalyi AirPods-os esethez hasonlóan csúsztatnak a megjelenésen.

Érdemes egyébként Gruber szavaira hallgatni, ugyanis eddig több alkalommal szolgált pontos információkkal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!