Eddig feltörhetetlen az iPhone-nal való zárnyitás

HusztiD 2017.07.11. 11:56 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 453

hilton

Az Apple az utóbbi időszakban egyre jobban hajlik az okosotthon koncepciója felé. Az iOS 10-ben már számos kezdeményezés volt erre, ugyanis a Home alkalmazásban jóformán mindent elvégezhettünk, amit szerettünk volna a garázs kinyitásától az izzók színhőmérsékletének módosításáig.

A fejlettebb otthonokban viszont lehetősége van arra is a felhasználóknak, hogy az iOS készülékei segítségével nyissák-zárják a bejárati ajtót, ami egy tök jó dolog. Igen ám, de ettől sokan félnek, ugyanis többek szerint percek alatt feltörhetik idegenek, amivel könnyedén bejutnak a lakásunkba.

Ezt megcáfolja a Hilton hotel group legújabb beszámolója, akik több, mint 1 700 szállodájukban alkalmazzák az Egyesült Államok és Kanada szerte ezt az eljárást. Az információk alapján az ügyfeleik eddig több, mint 11 millió alkalommal használták a telefonjaikat a hotelszobájuk ajtajának nyitására és zárására, de eddig egyetlen egy olyan incidens sem volt, ahol feltörték volna az Apple rendszerét.

Az eddigi infók alapján eddig biztonságosnak néz ki az eljárás, de ettől függetlenül biztosan sokan lesznek, kik inkább visszahúzódnak, s a rendes kulcsos eljárást választják.

Ti nálatok mi a helyzet? Hogyan álltok az okosotthon koncepcióhoz?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!