2018-tól minden iPhone modell OLED kijelzővel érkezik

HusztiD 2017.07.07. 10:25 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 303

iphone-8-size-comparison

Nagyjából két hónapra vagyunk az iPhone 8 hivatalos bemutatójáig, azonban a legújabb hírek már ezen túlmutatnak. Ezúttal a viszonylag jól ismert Nikkei számolt be újabb pletykákról, amelyek azt állítják, hogy a 2018-as iPhone modellek mindegyike OLED kijelzővel lesz felszerelve.

Tudjuk nagyon jól, hogy mindeddig LCD panelok voltak megtalálhatóak az iPhone-okban. Az elmúlt hónapok pletykái alapján viszont idén ez változni fog, hiszen az iPhone 8 OLED kijelzővel lesz felvértezve, míg az iPhone 7s és 7s Plus még mindig LCD-vel. Na ez a felállás változni látszik a következő év folyamán.

Amennyiben helyesek az ázsiai forrás infói, akkor a következő évben szintén három darab telefont kapunk az Apple-től, ám ezek mindegyike OLED panellal lesz szerelve. Egyelőre viszont nem tudni, hogy milyen lesz a jövő évi iPhone line-up, de talán ennyire előre még ne menjünk, hiszen várjuk ki az iPhone 8 bejelentését.

Esetlegesen az sem kizárt, hogy az Apple a következő év folyamán szintén kiad két alap modellt 4,7 és 5,5 colos méretben, ami mellett lehet egy 5,8 colos prémium telefon egyaránt. Akárcsak most, mint amit az idei évre várunk az eddigi szóbeszédek alapján.

Mindenesetre mi örülni fogunk neki, ha az Apple végre lecseréli az LCD kijelzőket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!