Mi a közös a Fender-ben és az Apple-ben?

HusztiD 2017.07.06. 14:55 Apple Music 0 db 128

maxresdefault

A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk: hogy mindkét vállalatnál szeretik a jó zenéket. Napjaink egyik ikonikus gitár brandje, a Fender hivatalosan bejelentette, hogy összefogott az Apple-lel. A két vállalat partneri kapcsolatának eredményeképpen pedig az Apple Music előfizetői öt új zene lejátszási listát kaptak, melyek által mindenféle zenei stílusba belekóstolhatnak.

Ha meghalljuk a Fender kifejezést, akkor sokak számára elsőre a ‘rock and roll’, vagy a ‘country’ műfaj jut eszükbe. Ettől kicsit másabb vizekre is evezett a híres hangszergyártó, ugyanis nem csak a rock műfajon belül, de az R&B, hip-hop és jazz lejátszási listákon át egyaránt ajánlanak számunkra egy-két remek muzsikát.

A vállalat egyik vezetője, Evan Jones egy rövid közleményben elmondta, hogy hálásak az Apple-lel való együttműködésnek. A listáik által természetesen olyan ismertebb előadókat szedtek egy csokorba, akik valamilyen Fender gitáron játszanak. Ennek köszönhetően pedig eléggé különbözőek maguk a zenei műfajok és előadók, akiket kiemelnek.

Irány tehát az Apple Music, érdemes lecsekkolni!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!